BERG

Loopfiets GO2 mint met duwstang

€134,00

Op een speelse manier je kind leren steppen en fietsen, het kan met de BERG GO2!

Kleur: Appelblauwzeegroen
Maat:
JUNIOR
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Berg Toys B.V.

Productbeschrijving

De ontwikkeling van je kind begint op een BERG GO². De BERG GO² is onze strakke en ergonomische skelter voor de jongste kinderen! Kinderen vanaf 10 maanden leren eerst steppen met de pedalen ingeklapt. Voor je het weet gaat je kind de hele kamer steppend door. Klap vervolgens heel gemakkelijk de pedalen uit, zodat je kind de eerste ervaring op kan doen met skelteren!

Leer steppen
Op een speelse manier je kind leren steppen en fietsen, het kan met de BERG GO2! Je kind kan eerst op de GO2 gaan zitten met ingeklapte pedalen. Door met de voetjes op de grond af te zetten komen kinderen vooruit, voor je het weet hebben ze het steppen onder de knie.

Leer trappen
Je kind kan met uitgeklapte pedalen gaan oefenen met de voetjes op deze pedalen om zo te leren skelteren. Aan het begin zal dit even wennen zijn en kan je kind het steppen en trappen afwisselen. Doordat het stuur en de pedalen los van elkaar te bedienen zijn, blijft je kind altijd in controle over de BERG GO². Met het steppen en skelteren, zijn de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind gezet!

Ergonomisch design
Het strakke ergonomische design heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat de voeten van je kind niet tegen de pedalen of achterwielen aan kunnen komen. Zelfs niet als de pedalen uitgeklapt zijn. Het BERG GO2 zadel heeft een eigen structuur. Dit zorgt ervoor dat je kind niet naar beneden glijdt op het zadel. Wanneer je kind groeit, kan je kind verder naar achter gaan zitten.

Technische informatie

  • LEEFTIJD < 3 JAAR
  • TYPE FRAME plastic frame
  • MET REM NEE
  • MET STANDAARD NEE
  • MET SPATBORD NEE
  • SPINNER SIZE 10"

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LEEFTIJD

< 3 JAAR

TYPE FRAME

plastic frame

MET REM

NEE

MET STANDAARD

NEE

MET SPATBORD

NEE

SPINNER SIZE

10"