BERG

Loopfiets Biky Cross Grijs met Helm

€166,50

Leer fietsen op de stoere BERG loopfiets en maak hem compleet met de Biky accessoires.

Kleur: GRIJS
Maat:
S
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Berg Toys B.V.

Productbeschrijving

De BERG Biky is een loopfiets voor kinderen in de leeftijd tussen 2 en 5 jaar. Door het uitgesproken design en de dubbele voorvork is de BERG Biky een opvallende en stoere verschijning. De fiets is gemaakt van lichtgewicht magnesium, heeft een stuuruitslagbegrenzer, een verstelbaar zadel en comfortabele luchtbanden.

De kracht van lichtgewicht
Door toepassing van de nieuwste productietechnieken en lichtgewicht magnesium, heeft BERG een bijzonder stevig frame kunnen ontwikkelen met een zeer laag gewicht. Hierdoor is de fiets erg gemakkelijk te hanteren maar vooral geweldig om mee te rijden.

Het belang van goede ergonomie
Met zijn lage instap en het in hoogte verstelbare zadel is de Biky makkelijk toegankelijk en geschikt voor kinderen met een lengte van 85 cm tot 120 cm.
De zadelklem is in het frame geïntegreerd en kan met de meegeleverde inbussleutel eenvoudig worden bediend. Hierdoor stel je de juiste hoogte eenvoudig en traploos in.

Gecontroleerd sturen
Een loopfiets is de beste voorbereiding op zelfstandig fietsen. Balanceren op twee wielen en tegelijkertijd (leren) sturen is op jonge leeftijd best een uitdaging. Om onverwacht ‘omklappen’ van het stuur te voorkomen, hebben we de BERG Biky voorzien van een stuuruitslagbegrenzer welke instelbaar is in een stand voor beginners en een stand voor gevorderden.

Biky met helm
Ben jij op zoek naar de geschikte helm voor je BERG Biky? Bij leren fietsen hoort natuurlijk vallen en opstaan. Met deze gave fietshelm ben je altijd goed beschermt tijdens het fietsen. De helm is comfortabel en verstelbaar.

Let op: bij deze BERG Biky is alleen de BERG helm inbegrepen

REVIEWS

Loading