BENTLEY

Bentley Balance Bike - Onyx Black

449,95 −11%
399,95

Kleur:

ZWART

Maat:

12"
Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Gidion BV

Stoere Balance Bike in Bentley kwaliteit! Kleur zwart.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Bentley Balance Bikes zijn perfect voor kinderen vanaf 18 maanden om balans- en coördinatievaardigheden te oefenen terwijl ze zich voorbereiden op het rijden op een echte fiets. De pedaal loze bikes doen veel meer dan je kinderen helpen om balans te leren, ze zorgen ook voor jarenlang speelplezier terwijl ze leren rijden zonder angst.

De Bentley Balance Bikes zijn licht van gewicht en toch extreem duurzaam, gemaakt van een unieke magnesium basis, gepolijste aluminium wielen en zijn voorzien van een veiligheidsremsysteem. Dit zijn betrouwbare remmen met geweldige remkracht en een handrem voor die toekomstige motorcrossers.

De Bentley Balance Bikes passen veel beter bij kinderen dan driewielers of zijwieltjes die dichter bij de grond staan, wat betekent dat als uw kleintjes vallen, het nooit een verre val naar beneden zal zijn. Loopfietsen zijn een geweldige stap bij het verfijnen van de coördinatie, behendigheid en kracht van uw kind, waardoor ze meer mobiliteit krijgen en een naadloze overgang creëren naar een volwassen fiets.

Koop vandaag nog de Bentley Loopfiets en maak rijden net zo gemakkelijk als wakker worden en geniet van jarenlang plezier met uw kleintje!

Specificaties

Aanbevolen leeftijd: 2 - 6 jaar
Belastbaarheid: Max. 35 kg
Diameter wiel: 12 inch
Zithoogte: 39 - 44 cm
Stuurhoogte: 51 cm
Materiaal: Aluminium
Gewicht: 635 g
Banden: luchtbanden
Wielmaat: 12 inch
Rem: handrem
Keurmerk: TüV

Technische informatie

WIELGROOTTE

12"

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

WIELGROOTTE

12"