BENCHK

Wandrek BenchK 212B

529,00 −12%
465,00
Kleur: ZWART / BRUIN
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Benchmark
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

wandrek met een pull-up attachement en accessoires: Schommels en gymrings

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Gymnastiekladder vervaardigd in Polen in overeenstemming met de pan-Europese normen PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03 voor gymnastiektoestellen.
De wandrek BenchK 212B is een perfecte combinatie van twee materialen - metaal en hout - en hun beste eigenschappen. Het metalen frame zorgt voor een perfecte stabiliteit en een hoge duurzaamheid, terwijl de ovale beuken bars met een 30 x 40 mm profiel prettig aan voelen en zorgen voor een perfecte grip. Ook is de levensduur verlengt door deze behandeling. Deze muur bars werden ontworpen tot in het kleinste detail - de ankerbouten zien er luxueus uit, de BenchK 212B is niet alleen een stuk van fitnessapparatuur, maar ook een stijlvol meubelstuk. Bestemd voor thuis oefeningen, deze wall bars helpen om uw conditie te verbeteren, de spieren te versterken en het verbeteren van uw balans.
De wall bars zijn voorzien van een ophangbaren, houten pull-up bar, die gemakkelijk kan worden bevestigd aan één van de dwarsbalken, die u toelaat om de rug spieren te trainen, en de rest van de bovenste helft van je lichaam. De lengte (230 cm) maakt de aan de wand gemonteerde BenchK 212B geschikt voor vrijwel alle plafondhoogten. Als u op zoek bent naar een universeel station voor een full body workout, dan is de BenchK 212B de perfecte keuze. Met een solide pull-up bar, kunt u zeker genieten van een pittige work-out. U kunt ook genieten van één van onze weerstands banden. Ze bieden weerstand en verhogen het gewicht waarmee je werkt, Deze weerstands banden zullen de training nog veel intensiever maken. Suspension trainers zijn perfect geschikt om aan deze wall bar te bevestigen. wanneer je hele lichaam aan het werk kunt zetten kun je optimaal genieten van de training dit is mogelijk met deze wall bars.
Montage aan de wand is niet mogelijk aan een scheidingswand dunner dan 12 cm en aan een gipskartonwand. De beslissing en verantwoordelijkheid voor de wijze van installatie van de ladder ligt bij de klant.

Andere bekeken ook

Technische informatie

  • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
  • BREEDTE 67 cm
  • MAX. DRAAGVERMOGEN 120 kg
  • HOOGTE 230 cm
  • LENGTE 67 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSPLAATS

BINNEN

BREEDTE

67 cm

MAX. DRAAGVERMOGEN

120 kg

HOOGTE

230 cm

LENGTE

67 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Materiaal: Beukenhout

Juridische informatie

Kinderen en adolescenten tot 14 jaar mogen het apparaat gebruiken onder toezicht van een volwassene