BAUERFEIND

Bauerfeind AchilloTrain Pro® - Achillespees Brace - Sportbrace

85,45

Kleur:

LICHTBLAUW

Maat:

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door ProBrace

Speciaal ontworpen voor optimale ontlasting van de achillespees bij het sporten Niet voorzien van een verhoging onder de hiel, gelpelotte alleen bij de achillespees De Bauerfeind AchilloTrain

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

DeBauerfeind AchilloTrain Proachillespees brace is speciaal ontworpen voor optimale ontlasting bij het sporten bij alle achillespeesproblematiek en in het bijzonder bij gedeeltelijk gescheurde achillespezen, herstel van geïrriteerde achillespezen en in de herstelfase na operatie van totaal afgescheurde achillespezen. De AchilloTrain Pro is bijna hetzelfde als zijn broertje de AchilloTrain (alleen niet voorzien van een verhoging onder de hiel), maar de Bauerfeind AchilloTrain Pro is speciaal ontwikkeld voor sporters.

De achillespeesbrace is namelijk voorzien van een geïntegreerde schokabsorberende achillespeesbeschermerwaardoor de musculaire stabilisatie wordt ondersteunt, en de overgang tussen spieren en pezen worden gemasseerd. Hierdoor wordt debewegelijkheid vergemakkelijkt en gestimuleerd.

Deachillespees bracevan Bauerfeind maakt namelijk gebruik van een speciale techniek waarbij er een permanente wisseling plaatsvindt tussen compressie en decompressie (zoals bij een frictiemassage) die de genezing bevordert. Daarbij bevorderen de lengtegroeven ook nog het afnemen van de zwelling en door de gelijktijdige stimulatie van de zenuwen in de spierovergang wordt de sturing door de spieren verbetert.

De achillespees brace is daarbij ook speciaal ontworpen om deze, tijdens achillespeesproblematiek te kunnen dragen in een(sport)schoen en op blote voeten, hierdoor is de brace geschikt vooralle soorten sporten.De Bauerfeind AchilloTrain Pro achillespees brace zorgt dus voor een continue prikkeling, compressie, decompressie en voor een optimale stimulatie van de bloedcirculatie van de achillespees, waardoor pijnklachten aan deze pees snel zullen verdwijnen. De achillespees brace is dan ook niet voor niets wereldwijd al jarenbijzonderpopulair bij vele topsportersdie kampen met de achillespeesproblematiek.

REVIEWS

Loading