BACHTENKIRCH

Bachtenkirch kinderfiets Fizz 18 inch alu, paars

€379,90

Topkwaliteit kinderfiets met aluminium lichtgewicht MTB frame, 18 inch wielen, V-brakes.

Kleur: Paars

18"
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Bike Service Nederland BV

 • Verkoop door Decathlon partner
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Spaar 380 membership punten

Productbeschrijving

FIZZ, prijswinnende lichtgewicht aluminium kinderfietsjes in vele kleuren en maten. Met de FIZZ serie heeft de Duitse fabrikant Bachtenkirch kwalitatief zeer hoogwaardige kinderfietsen ontwikkeld. De fietsjes hebben een lichtgewicht aluminium frame, een aluminium vaste voorvork, een gesloten kettingkast die precies om de ketting sluit en prima werkende V-brake remmen. De fietsen hebben een PLUS X AWARD ontvangen voor Beste Product van het Jaar, vanweg ehun hoge kwaliteit, het design, bedieningscomfort en de ergonomie.

De FIZZ serie van Bachtenkirch bestaat uit stoere fietsjes in 4 frame/wielmaten en 5 kleuren. De fietsjes hebben stoere dikke banden, een stevig MTB frame, wielen en trapas met kogellagers, aluminium velgen, een rondom gesloten Chainlooper kettingkast en V-brakes. De zadelhoogte is instelbaar. De 14, 16 en 18 inch versies hebben 1 versnelling. De 20 inch versie is uitgerust met een 7 versnellingen derailleur, waardoor er geen kettingkast kan worden gemonteerd. De fietsjes worden zonder spatborden geleverd. Deze zijn eventueel los verkrijgbaar. Omdat de fietsjes ultralicht zijn kunnen kinderen er gemakkelijker mee leren fietsen dan op de vaak twee of drie keer zo zware modellen. Ze leren snel hun evenwicht te houden, omgaan met snelheid, remmen en sturen. Hierdoor is het rijden op een FIZZ fiets een bijzonder goede start van de fietscarriere. Als het kind zich in het echte verkeer gaat begeven, op weg naar de grote school, vriendjes of de sportclub is het er helemaal klaar voor. Let op! De fietsjes zijn niet voorzien van verlichting en mogen dan ook niet op de openbare weg worden gebruikt, tenzij onder toezicht van een ouder (persoon).

De Duitse firma Bachtenkirch maakt al vele tientallen jaren kinderfietsen en heeft hierbij een hoge graad van perfectie bereikt, wat zich uit in de FIZZ serie. De fietsjes gaan vele jaren mee als u ze een beetje aandacht en onderhoud geeft, zodat ook broertjes of zusjes, neefjes, nichtjes of buurkinderen er nog veel plezier van kunnen beleven als uw kindje er te groot voor is geworden. De fietsen dienen door een volwassende te worden gemonteerd, wat met het meegeleverde gereedschap niet moeilijk is en circa 15 minuten in beslag neemt.

Kenmerken:

 • Lichtgewicht frame en voorvork
 • Reflectoren aan voor- en achterkant
 • V-brakes voor en achter
 • MTB stuur met verstelbare remhendels
 • Gesloten kettingkast
 • Sportief zadel
 • Aluminium zijstandaard
 • Antislip pedalen met reflectors

Zithoogte: 14 inch: 40-45 cm, 16 inch: 47-57 cm, 18 inch: 53-63 cm en 20 inch 62-73 cm.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Aluminium

VOORRAADADVIES

Zo mogelijk droog en vorstvrij stallen

Juridische informatie

U heeft 2 jaar garantie