AXA

Led: | Fietsverlichting | Lengte: | Zwart | Groen | volwassene |

35,15
Kleur: GROEN / ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fietsweb

Bestel via de webshop van Decathlon deze koplamp van het merk led: in de kleur groen. Dit artikel wordt gratis verzonden.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Op zoek naar een fietsverlichting? Dan ben je bij Decathlon als de online sportwinkel van België aan het juiste adres. Deze led: | verlichting | lengte: | kunststof | zwart is namelijk perfect voor iedere fietsfanaat. Dit artikel wordt geleverd in de kleur groen. Meer informatie over dit artikel vind je hieronder. Heb je vragen? neem dan contact op met de klantenservice van Decathlon. De axa greenline heeft een stoer, mat design en is een compacte koplamp. Het heeft een hoge lichtopbrengst, een groot gebruiksgemak en is bovendien usb-oplaadbaar.

De greenline is eenvoudig te bevestigen en makkelijk mee te nemen. Deze verlichting is op vrijwel iedere fiets te plaatsen door de flexibele, rubberen bevestigingsband en kan tegen een stootje.

De verlichting is duurzaam oplaadbaar via de bijgeleverde usb-kabel. De accu van de koplamp zorgt voor 6 uur fietsplezier bij een opgeladen batterij en is in minder dan 2 uur weer volledig opgeladen. Met een levensduur van 1000 oplaadbeurten biedt de greenline een duurzaam alternatief voor gewone batterijverlichting.

Altijd goed zichtbaar van de voorkant door de krachtige lichtsterkte van 15 lux. De greenline garandeert de werking bij temperaturen tussen de -10 en +40 c. Ook bij regen en sneeuw.

Lichtbundel: 35 meter ‘zien’, 2250 meter ‘gezien worden’
high power 15 lux led lamp, meer dan 50.000 uur levensduur
voldoet aan de duitse (stvzo) en franse wetgeving
eenvoudig te bedienen aan/uit schakelaar
bevestigingsband diameter 22-32 mm
waarschuwingsindicator ‘batterij vervangen’
usb oplaadbare batterij
accu levensduur: 6 uur
oplaadbaar via bijgevoegde usb deze fietsverlichting van het merk led: is online leverbaar. Ontdek ook het gemak van online bestellen en krijg deze fietsverlichting thuisbezorgd.deze fietsverlichting bevat de volgende specificaties: gewicht in grammen: gewicht in kilo: 0,11 keurmerk: hoogte:primaire kleur: koplamp batterijkleur benaming: groenmateriaal: zwartmerk: led:model: lengte:montage: kunststofoplaadbaar: axaverlichtingssterkte lumen/lux: javerlichtingsvoedingstype: zwart de axa greenline heeft een compact ontwerp, hoge lichtopbrengst en een groot gebruiksgemak en is bovendien usb-oplaadbaar. De greenline is eenvoudig te bevestigen en makkelijk mee te nemen. Deze verlichting is op vrijwel iedere fiets te plaatsen door de flexibele, rubberen bevestigingsband en kan tegen een stootje. De lichtjes zijn duurzaam oplaadbaar via de bijgeleverde usb-kabel. Tot 4 uur fietsplezier met een opgeladen batterij in minder dan 2 uur oplaadtijd. Met een levensduur van 1000 oplaadbeurten biedt de greenline een duurzaam alternatief voor gewone batterijverlichting. Altijd goed zichtbaar door de krachtige lichtsterkte van 15 lux. De greenline garandeert de werking bij temperaturen tussen de -10 en +40 c. Ook bij regen en sneeuw. Lichtbundel: 40 meter 'zien', 2000 meter 'gezien worden'. veiligheid high power 15 lux led lamp, meer dan 50.000 uur levensduur voldoet aan de duitse (stvzo) en franse wetgeving comfort eenvoudig te bedienen aan/uit schakelaar bevestigingsband diameter 22-32 waarschuwingsindicator batterij vervangen techniek batterij bediend accu levensduur: 4 uur oplaadbaar via bijgevoegde usb

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw