AXA

Kettingscherm Axa Chain Disc 42-50T - zwart (winkelverpakking)

30,00
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fietsweb

Bestel via de webshop van Decathlon deze kettingkast-onderdelen van het merk axa in de kleur zwart. Dit artikel wordt gratis verzonden.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Op zoek naar een kettingkast? Dan ben je bij Decathlon als de online sportwinkel van België aan het juiste adres. Deze kettingscherm axa chain disc 42-50t - zwart (winkelverpakking) is namelijk perfect voor iedere fietsfanaat. Dit artikel wordt geleverd in de kleur zwart. Meer informatie over dit artikel vind je hieronder. Heb je vragen? neem dan contact op met de klantenservice van Decathlon. Axa ketting bescherming.

Kleur: zwart / blauw
materiaal: kunststof
type fiets: stadsfiets

  • diameter: 22 cm
  • geschikt voor kettingblad 46-50 tands
  • inclusief bevestigingsmateriaal de axa chain disc is een standaard kettingschijf die ervoor zorgt dat uw kleding niet tussen het tandwiel kan komen en die uw tandwiel beschermt tegen vocht en vuil. deze ketting afdekkap is geschikt voor single en triple tandwielen en kan gemakkelijk gemonteerd worden met een plastic schroefdop. De chain disc is geschikt voor tandwielen met 42-50 tanden. de disc is gemaakt van abs in de kleur zwart. veiligheid basis bescherming van uw kleding verlenging levensduur en bescherming van de ketting, vocht en vuil hebben geen kans comfort eenvoudige montage met plastic schroefdop techniek geschikt voor 42-50 tands tandwielen materiaal abs (zwart) inclusief bevestigingsmateriaal

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw