AXA

Axa | Fietsverlichting | Lengte: | Kunststof | Zwart | kinderen |

32,07
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

Bestel via de webshop van Decathlon deze verlichting e-bike van het merk axa in de kleur zwart. Dit artikel wordt gratis verzonden.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Op zoek naar een fietsverlichting? Dan ben je bij Decathlon als de online sportwinkel van België aan het juiste adres. Deze koplamp compactline 20 e-bike led zwart is namelijk perfect voor iedere fietsfanaat. Dit artikel wordt geleverd in de kleur zwart. Meer informatie over dit artikel vind je hieronder. Heb je vragen? neem dan contact op met de klantenservice van Decathlon.de axa compactline 20 is een compacte en sportieve e-bike koplamp met een verrassend hoge lichtopbrengst van 20 lux.\n\nde axa compactline 20 biedt een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie. Beide functies zijn speciaal ontwikkeld om uw veiligheid te verhogen doordat u beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer en zelf goed zicht hebt op de weg voor uw fiets.\n\nde robuuste beugel is geschikt voor elk wegtype, maar kan ook vervangen worden door een beugel voor semi-integratie met de meest voorkomende voorvorken.\n\ndeze versie is speciaal ontwikkeld voor aansluiting op een 6-12v e-bike batterij.\n\nlichtbundel: 40 meter ‘zien’, 2500 meter ‘gezien worden’.\n\nsafety description\nclear lens technology, u bent ook van opzij zichtbaar voor ander verkeer\nvoldoet aan de duitse (stvzo) reglementen\n\ncomfort description\ncompact sportief design\nprettig lichtbeeld dankzij onze dubbele lens technologie\n\ntechnical description\n20 lux led, meer dan 50.000 brand uren\ngeïntegreerde reflector\ngeschikt voor 6-12v e-bike batterij de axa compactline 20 is een compacte en sportieve e-bike koplamp met een verrassend hoge lichtopbrengst van 20 lux.

De axa compactline 20 biedt een geintegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie. Beide functies zijn speciaal ontwikkeld om uw veiligheid te verhogen doordat u beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer en zelf goed zicht hebt op de weg voor uw fiets.

De robuuste beugel is geschikt voor elk wegtype, maar kan ook vervangen worden door een beugel voor semi-integratie met de meest voorkomende voorvorken.

Deze versie is speciaal ontwikkeld voor aansluiting op een 6-12v e-bike batterij.

Lichtbundel: 40 meter ‘zien’, 2500 meter ‘gezien worden’.

Clear lens technology, u bent ook van opzij zichtbaar voor ander verkeer
voldoet aan de duitse (stvzo) reglementen
compact sportief design
prettig lichtbeeld dankzij onze dubbele lens technologie
20 lux led, meer dan 50.000 brand uren
geintegreerde reflector
geschikt voor 6-12v e-bike batterij axa compactline 20 koplamp

de axa compactline 20 is een compacte en sportieve koplamp met een verrassend hoge lichtopbrengst van 20 lux. De axa compactline 20 biedt een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie. Beide functies zijn speciaal ontwikkeld om je veiligheid te verhogen doordat je beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer en zelf goed zicht hebt op de weg voor je. De robuuste beugel is geschikt voor elk wegtype.

Specificaties:
kleur: zwart
materiaal: kunststof
type verlichting: led
stroomvoorziening: accu van e-bike (6-12v)
bevestiging: voorvork
lichtopbrengst: 20 lux
afmetingen: 5 x 3 cm (l x b) deze fietsverlichting van het merk led: is online leverbaar. Ontdek ook het gemak van online bestellen en krijg deze fietsverlichting thuisbezorgd.deze fietsverlichting bevat de volgende specificaties: gewicht in grammen: gewicht in kilo: 2,82 keurmerk: hoogte:primaire kleur: koplamp e-bikekleur benaming: materiaal: zwartmerk: led:model: lengte:montage: kunststofoplaadbaar: axaverlichtingssterkte lumen/lux: verlichtingsvoedingstype: zwart de axa compactline 20 is een compacte en sportieve dynamo koplamp met een verrassend hoge lichtopbrengst van 20 lux. De axa compactline 20 biedt een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie. Beide functies zijn speciaal ontwikkeld om uw veiligheid te verhogen doordat u beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer en zelf goed zicht hebt op de weg voor uw fiets. De robuuste beugel is geschikt voor elk wegtype, maar kan ook vervangen worden door een beugel voor semi-integratie met de meest voorkomende voorvorken. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor aansluiting op een 6-12v e-bike batterij. Lichtbundel: 40 meter zien , 2500 meter gezien worden . veiligheid clear lens technology, u bent ook van opzij zichtbaar voor ander verkeer voldoet aan de duitse (stvzo) reglementen comfort compact sportief design prettig lichtbeeld dankzij onze dubbele lens technologie techniek 20 lux led, meer dan 50.000 brand uren geïntegreerde reflector geschikt voor 6-12v e-bike batterij

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • POSITIE Voor

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw

POSITIE

Voor