AXA

Axa | Fietsverlichting | Lengte: | Kunststof | Rood | Unisex |

999,00
Kleur: ROOD / ZWART / ROOD

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

Bestel via de webshop van Decathlon deze verlichting e-bike van het merk axa in de kleur rood. Dit artikel wordt gratis verzonden.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Op zoek naar een fietsverlichting? Dan ben je bij Decathlon als de online sportwinkel van België aan het juiste adres. Deze achterlicht juno steady 6v accu/dynamo rood/zwart is namelijk perfect voor iedere fietsfanaat. Dit artikel wordt geleverd in de kleur rood. Meer informatie over dit artikel vind je hieronder. Heb je vragen? neem dan contact op met de klantenservice van Decathlon. De axa juno dynamo is een zeer compact achterlicht. Door het slimme ontwerp is de juno ook aan de zijkant verlicht, waardoor u beter zichtbaar bent voor verkeer dat u van opzij nadert.

Als extra veiligheidsmaatregel is een standlicht functie ingebouwd. Deze zorgt ervoor dat het achterlicht bij stilstand nog 4 minuten brandt.

Door de praktische druk aansluitingen is de juno eenvoudig aan te sluiten op zowel een flankdynamo als een naafdynamo. Ook is de juno geschikt voor gebruik met een 6v e-bike accu pack. De montage afstand is 50 mm.

Lichtbundel: 500 meter ‘gezien worden’.

Zichtbaar vanaf de zijkant
‘steady’ functie: parkeerlicht, uw lamp blijft in stilstand nog 4 minuten branden
voldoet aan de duitse (stvzo) en franse reglementen

montage op hartafstand 50 mm

dynamo bediend
geschikt voor gebruik met 6v e-bike batterij
geintegreerde reflector
water- en schokbestendig axa juno steady achterlicht

de axa juno dynamo is een zeer compact achterlicht. Door het slimme ontwerp is de juno ook aan de zijkant verlicht, waardoor je beter zichtbaar bent voor verkeer dat van opzij nadert. Als extra veiligheidsmaatregel is een steady-functie ingebouwd. Deze zorgt ervoor dat het achterlicht bij stilstand nog 4 minuten brandt. Door de praktische druk aansluitingen is de juno eenvoudig aan te sluiten op zowel een flankdynamo als een naafdynamo. Ook is de juno geschikt voor gebruik met een 6v e-bike accu-pack. De montage afstand is 50 mm.

Specificaties:
kleur: zwart, rood
materiaal: kunststof
lichtbron: led
type fiets: elektrische fiets
voeding: aansluiting op naafdynamo, banddynamo of 6 volt accu-pack
bevestiging: bagagedrager (bouten inbegrepen)
montageafstand bouten: 50 mm
zichtbaarheid: 500 meter
reflector: geïntegreerd
extra functies: steady-functie
waterbestendig: ja deze fietsverlichting van het merk led: is online leverbaar. Ontdek ook het gemak van online bestellen en krijg deze fietsverlichting thuisbezorgd.deze fietsverlichting bevat de volgende specificaties: gewicht in grammen: gewicht in kilo: 0,14 keurmerk: hoogte:primaire kleur: achterlicht e-bikekleur benaming: materiaal: zwartmerk: led:model: lengte:montage: kunststofoplaadbaar: axaverlichtingssterkte lumen/lux: verlichtingsvoedingstype: zwart de axa juno dynamo is een zeer compact achterlicht. Door het slimme ontwerp is de juno ook aan de zijkant verlicht, waardoor u beter zichtbaar bent voor verkeer dat u van opzij nadert. Als extra veiligheidsmaatregel is een standlicht functie ingebouwd. Deze zorgt ervoor dat het achterlicht bij stilstand nog 4 minuten brandt. Door de praktische druk aansluitingen is de juno eenvoudig aan te sluiten op zowel een flankdynamo als een naafdynamo. Ook is de juno geschikt voor gebruik met een 6v e-bike accu pack. De montage afstand is 50 mm. Lichtbundel: 500 meter gezien worden . safety description zichtbaar vanaf de zijkant steady functie: parkeerlicht, uw lamp blijft in stilstand nog 4 minuten branden voldoet aan de duitse (stvzo) en franse reglementen comfort description montage op hartafstand 50 mm technical description dynamo bediend geschikt voor gebruik met 6v e-bike batterij geïntegreerde reflector water- en schokbestendig veiligheidsinformatie goedkeuring licht : stvzo (de) goedkeuring licht : frankrijk gezien worden: 500 m gezien worden van zijkant: ja technische informatie inclusief reflector: ja aan-uit schakelaar: nee automatische licht-donker sensor: nee standlicht: ja geschikt voor e-bike: ja 6v kleur primair: rood logistieke informatie productgewicht: 35 gr montage informatie bevestigingsmateriaal inclusief : ja

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • POSITIE Voor

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw

POSITIE

Voor