ARENA

Arena Ergo Ear Plug

€15,90

Met de Ergonomische Arena Ergo Ear Plug kan je zwemmen zonder water in je horen. Door de holle stam kan je blijven horen en communiceren zonder je oordoppen uit te hoeven doen.

Kleur:

VEELKLEURIG

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Sneppies

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Met de Arena Ergo Ear Plug houd je het water op een comfortabele manier uit je oren. Deze ergonomisch ontworpen oordopjes bieden een perfecte pasvorm en zorgen ervoor dat je je volledig kunt concentreren op je zwemsessies.
Dankzij de verschillende kleuren van de linker- en rechteroordopjes is het gemakkelijk om ze uit elkaar te houden en snel de juiste oordop te vinden. Het holle ontwerp van de stam zorgt ervoor dat je tijdens het dragen van de Ergo Ear Plugs nog steeds kunt horen wat er om je heen gebeurt.
De Arena Ergo Ear Plug is de ideale keuze voor zwemmers die op zoek zijn naar betrouwbare en comfortabele oordopjes. Ze passen zich perfect aan je oren aan en voorkomen dat er water binnendringt tijdens het zwemmen.
Kies voor de Arena Ergo Ear Plug en geniet van je zwemsessies zonder ongemak of afleiding. Met deze hoogwaardige oordopjes ben je verzekerd van optimale bescherming en comfort. Duik in het water en ervaar het verschil dat de Arena Ergo Ear Plug kan maken voor jouw zwemervaring.

Technische informatie

  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

STAAT

Nieuw