AQUA MARINA

Opblaasbare kajak Aqua Marina Tomahawk AIR-K 375 model 2023 oranje en blauw

€769,99

Het Tomahawk-assortiment is gebouwd met Aqua Marina's Full Drop-Stich, hogedruk-pvc en is echt de beste in zijn klasse.

Kleur: ORANJE / Antraciet / WIT

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Sportano EU

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 770 membership punten

Productbeschrijving

Onze TOMAHAWK-serie voor 2023 is opgefrist met een nieuwe kleurencombinatie in maritieme stijl. Het moderne ontwerp en de verbluffende afwerking zullen zeker de aandacht trekken op elk water. De TOMAHAWK AIR-K is meer dan alleen een mooie buitenkant, hij heeft behoefte aan snelheid. Voor de stoutmoedige avonturiers in hart en nieren is de AIR-K je perfecte metgezel om verder en sneller te gaan dan ooit tevoren.

Zorgvuldig ontworpen om snelheid en efficiëntie te optimaliseren met behoud van comfort en stabiliteit, biedt de AIR-K opmerkelijke tracking en prestaties, maar kan bochten snel en gemakkelijk aan. V-vormige gegoten kielen onder de boeg en achtersteven zorgen voor superieure tracking. Volledig gebouwd met onze Drop Stitch Light-technologie, vindt u onberispelijke kwaliteit, ultrastijfheid en stabiliteit in één gestroomlijnd vat.

Gebouwd voor snelheid, gebouwd voor avontuur. Onze hogedruk-drop-stitch speed-serie is gemaakt met het oog op prestaties. Snijd met gemak door golven en trotseer ruig water, want deze kajaks en kano's hebben een ongelooflijke stijfheid en volgvermogen. Geschikt voor gedurfde avonturiers, ontdek een eersteklas peddelreis als geen ander met onze TOMAHAWK-reeks.

Belangrijkste kenmerken:

Stijver en sneller dan elke traditionele opblaasbare kajak 3 gescheiden luchtkamers voor extra veiligheid tijdens langeafstandsavonturen Verstelbaar voetensteunontwerp voor een comfortabele reis Premium verstelbare kajakstoel met hoge rugleuning, sponzig kussen en meerdere opbergvakken Waterspatscherm boeg op zowel boeg als achtersteven Drop-stitch PVC-stof, 7 cm dik Drop-stitch opblaasbaar dek met een dikte van 7 cm Meerdere D-ringen op de zijbuizen maken aanpassing van de zitpositie mogelijk Premium stoel met hoge rugleuning en EVA-kussen

Dimensies:

Model AIR-K 375 Lengte 375 cm Breedte 72 cm Max. Laadvermogen 128 kg Nettogewicht 36,6 lbs / 16,6 kg Luchtkamers 3 Aftapkranen 2 Drop-stitch dikte 2,8"/7cm Fin System 2 Kajakvinnen Maximale luchtdruk 10 psi

Let op: dit is een snelheidsgerichte kajak, dus kan voor een beginner een beetje wankel zijn

Reviews