AMIGO

Superstar 14 inch 21 cm meisjes terugtraprem crème

€102,99

Bestel via de webshop van Decathlon deze van het merk amigo in de kleur creme.

Kleur: WIT / Crème / Crème

14" 10 stuks

Aantal:

Bezorging:

Verkocht en verstuurd door Quality Shops

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Meer informatie over de superstar 14 inch 21 cm meisjes terugtraprem crème vind je hieronder. Heb je vragen? neem dan contact op met de klantenservice van Decathlon. afmonteren fietsfietsen worden standaard in een kartonnen box bezorgd (85% afgemonteerd), wat inhoud dat er nog een aantal zaken zijn die afgemonteerd moeten worden bij ontvangst. Wij raden aan de fiets bij een erkende fietsenmaker rijklaar te laten maken. Een fiets moet namelijk goed gemonteerd en afgesteld worden. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de fiets optimaal wordt en de garantie intact blijft. Ben je handig? dan kan je uiteraard het afmonteren ook zelf doen. de volgende zaken moeten nog gebeuren voordat je veilig op weg kunt: -monteren van het voorwiel -alle bouten en moeren nagelopen en eventueel bijstellen-de spaken goed vastdraaien -we raden aan de draaiende delen te smeren -de ketting spannen -de versnellingen en remmen afstellen. levering fietsfietsen verpakken we in een stevige kartonnen box zodat ze tijdens het vervoer niet beschadigd raken. Bij levering staat het stuur een slag gedraaid en zitten de pedalen er nog niet op, deze dient u zelf nog even te monteren. Amigo superstar meisjesfiets

met de amigo superstar zie jij je er uit als een echte super ster, wie wil dat nou niet? op deze supervrolijke, stevige en veilige kinderfiets rijd je comfortabel naar alle optredens, speelafspraken en naar school. Hij is uitgerust met verwijderbare zijwielen, een vrolijk fietsmandje, stuurslingers, sterke remmen en opvallende reflectoren. Ben jij klaar voor de roem?

oog voor detail
voor iemand die op wil vallen, gaat het allemaal om de details. Met de amigo superstar zit dat wel goed! de gave stuurslingers zorgen er al voor dat jij de show steelt. Op het frame en zelfs op het zadel zitten superleuke patronen. Jij voelt je met deze fiets een echte superster!

gesloten kettingkast
door de ketting veilig af te schermen, krijg je geen vieze kleren. Het zorgt er daarnaast voor dat de ketting niet vuil wordt en goed blijft werken. Maar dat is allemaal bijzaak als je ziet hoe mooi de kettingkast is. De sterren kom je al tegemoet, en dat zonder te fietsen. Stap dus snel op de fiets en laat iedereen genieten van de sterren!

het juiste zadel
zithouding op de fiets is ontzettend belangrijk, zeker voor kinderen in de groei. Daarom besteden wij extra aandacht aan de ergonomie van het zadel. Zo zakt het zadel precies ver genoeg in, en zorgen de veren onderaan ervoor dat de hobbels in de weg worden opgevangen. Natuurlijk ziet het zadel er ook nog mooi uit met het sterretjespatroon aan de achterkant.

de fiets voor jou
ben jij op zoek naar een mooie en handige fiets waar jij overal mee naartoe kan fietsen? dan is de amigo superstar de ideale fiets voor jou! waar je ook heen gaat, jouw spullen kunnen altijd mee in het mandje voorop.

amigo
bij amigo hebben we een fietsmaatje voor iedereen! echt nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met deze vrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De stevige trainingswielen helpen de kinderen om hun evenwicht te bewaren terwijl ze wennen aan de trap- en stuurbewegingen. De fietsen hebben een stabiel frame en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en verschillende bandenmaten. Wordt amigo jouw nieuwe beste vriend?

algemene specificaties:
Kleur: crème
geslacht: meisjes
materiaal frame: staal
gewicht: ca. 10 kg
banden: witte luchtbanden amigo m1500 14 x 1.75 inch (47-254)
velgen: enkelwandige aluminium velgen
versnellingen: 1

specificaties maten:
wielmaat: 14 inch
framemaat: 21 cm
zadelhoogte: 48,6 cm (in de laagste stand, gemeten vanaf de grond)
zadelhoogte verstelbaar: ja

specificaties remmen:
type achterrem: terugtraprem
type voorrem: v-brake

specificaties accessoires:
kettingkast: gesloten kettingkast
fietsbel: ja
verlichting: voor- en achterreflectoren met beugel
fietsmandje: ja
zijwieltjes: ja, afneembaar
stuurslingers: ja

Technische informatie

 • LEEFTIJD 2 tot 4 jaar
 • TYPE FRAME Stalen frame
 • SOORT REMMEN Terugtraprem
 • MET REM Met rem
 • WIELGROOTTE 14"
 • GEWICHT (in kg) 10 kg
 • STAAT Nieuw
 • AANTAL VERSNELLINGEN 1 versnelling

Reviews

Loading

Technische informatie

LEEFTIJD

2 tot 4 jaar

TYPE FRAME

Stalen frame

SOORT REMMEN

Terugtraprem

MET REM

Met rem

WIELGROOTTE

14"

GEWICHT (in kg)

10 kg

STAAT

Nieuw

AANTAL VERSNELLINGEN

1 versnelling