AMIGO

AMIGO inground trampoline Deluxe met veiligheidsnet 244 cm blauw

€100,99

Kindvriendelijke, overlappende deur voor langdurig en veilig gebruik. Extra stevig en duurzaam dankzij het dubbel gegalvaniseerde staal. Met liefst 48 veren.

Kleur: BLAUW / BLAUW / BLAUW

244 cm
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Quality Shops

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 101 membership punten

Productbeschrijving

Ontdek onze AMIGO trampolines, een must-have voor elke tuin! De combinatie van kwaliteit, veiligheid en design zijn een zekerheid voor jarenlang springplezier. Al onze trampolines zijn gekeurd en voorzien van alle vereiste veiligheidsvoorschriften. Of je nu kiest voor de AMIGO Deluxe of de AMIGO Basic door de kwaliteit die we nastreven, is elke sprong gegarandeerd springgenot!

AMIGO Deluxe

Benieuwd wat er schuil gaat achter de AMIGO Deluxe? Het type zegt het al, de Deluxe is de topper uit ons assortiment. Door de ronde vorm en de compacte maat van deze 8ft trampoline is hij perfect voor een kleine tuin (buitendiameter 244 centimeter). De Deluxe verschilt op verschillende punten van de AMIGO Basic. De belangrijkste lees je hieronder.

De pluspunten op een rijtje:

[+] Veiligheidsnet met voetprotectie door middel van insteeklussen

[+] Kindvriendelijke overlappende deur voor langdurig gebruik

[+] Volledige roestbescherming dankzij het dubbel gegalvaniseerd staal

[+] Duurzaam door het 1,5 mm dikke staal en het UV bestendige materiaal

[+] Top kwaliteit vering bestaande uit maar liefst 48 extra lange veren

[+] Ruimer springoppervlak ten opzichte van de AMIGO Basic trampoline

[+] Van hoge kwaliteit: 5 jaar garantie op het frame en 1 jaar op onderdelen!

[-] Het ingraven van de trampoline vergt meer tijd, maar biedt extra veiligheid

Veiligheid in overvloed

Net als bij de Basic versie is ook bij de Deluxe variant de trampoline voorzien van een veiligheidsnet. Echter is dit keer het veiligheidsnet bevestigd door middel van insteeklussen aan het springvlak. Dit geeft optimale bescherming en voorkomt dat voeten of handen tussen de veren terecht komen. Ten slotte is de trampoline voorzien van een strakke overlap ingang. Bij een ritssluiting zoals de AMIGO Basic, bestaat de kans dat het sluiten van de rits vergeten wordt, of treedt er sneller slijtage op door onzorgvuldig gebruik.

Kwaliteit in het groots

De Deluxe trampoline van AMIGO is voorzien van een zeer robuust geraamte. Het frame is vervaardigd uit dubbel gegalvaniseerd staal, wat wil zeggen dat de buitenkant én de binnenkant van de buizen beschermd zijn tegen roest en corrosie. Het staal is 1,5 mm dik, hiermee heeft de trampoline een langere levensduur dan regulieren varianten. Deze duurzaamheid zet voort in het Heavy Duty en UV bestendige springvlak. Maar ook met behulp van wel liefst 48 lange veren. Door de lengte blijft de veer langer van goede kwaliteit. En qua aantal.. Des te meer veren des te beter de sprong​​​​​​!

Verbazingwekkende springervaring!

De AMIGO Deluxe is ontworpen om kleine gymnasten plezier te laten beleven aan een sportieve activiteit en zich urenlang te vermaken. Alle onderdelen passen perfect op elkaar en zijn ook qua uiterlijke op elkaar afgestemd. Dit komt niet alleen de montage ten goede, maar geeft ook een luxe en strak uiterlijk. Een compleet pakket van plezier bestaande uit een trampoline en een veiligheidsnet. Spring een gat in de lucht of grond op deze blauwe In Ground trampoline!

AMIGO, ready to move

AMIGO brengt je in beweging! Met producten met een leuk en fris design, tegen een verrassend lage prijs. De AMIGO-collectie bestaat uit (elektrische) fietsen, fietsonderdelen en -accessoires, steppen, skates en loopfietsen. Voor iedereen bereikbaar, want zeer scherp geprijsd. Zo maakt AMIGO ook jouw vrije tijd nét wat leuker. AMIGO, ready to move!

Houd er rekening mee dat slechts één persoon tegelijk de trampoline mag gebruiken. Meer dan één persoon kan de gewichtslimiet van 100 kg overschrijden en de veren uitrekken. Let op, bij jonge kinderen gebruik altijd onder ouderlijk toezicht (te gebruiken vanaf 3 jaar). Dankzij de hoge kwaliteit 5 jaar garantie op het frame en 1 jaar op overige onderdelen!

Algemene specificaties:

Kleur: blauw

Vorm: rond

Plaatsing: Inground (in de grond)

Montagehandleiding: ja (onder downloads)

Montagegereedschap: inclusief

Maximaal belastbaar gewicht: 100 kg

Modeljaar: 2023

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Specificaties afmetingen:

Diameter trampoline: 244 cm (buitenmaat)

Hoogte tot springvlak: 23 cm

Hoogte net (vanaf springvlak): 182 cm

Totale hoogte: 205 cm

Specificaties frame:

Kleur: zilver

Type frame: dubbele rails

Materiaal: dubbelzijdig gegalvaniseerd staal

Aantal delen frame: 12 buizen

Aantal verbindingsstukken: 6 dubbele connectoren

Diameter framebuizen: 38 mm

Staaldikte framebuizen: 1,5 mm

Specificaties springvlak:

Kleur: zwart

Materiaal: PP-Heavy duty

Reviews