ADDBIKE

U-Cargo Family elektrische bakfiets

€4.850,00

Adopteer de elektrische gezinsfiets, ontworpen om aan uw dagelij

Kleur: WIT

UNIQUE
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door AddBike

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

DE ELEKTRISCHE BAKFIETS VOOR HET DAGELIJKS LEVEN
Wat als u zou kiezen voor de elektrische gezinsfiets gemaakt voor uw dagelijkse mobiliteit. De U-Cargo Family is ontworpen voor het dagelijks vervoer van 2 kinderen, in alle veiligheid en comfort.

360° BESCHERMING
De U-Cargo Family is uitgerust met een stalen cabine om maximale veiligheid voor kinderen te garanderen. Het textielframe dat het omhult, beschermt kinderen van hun schouders tot hun voeten. Er is niets beter om de kou buiten te houden in de winter! Klein pluspuntje: in deze ruimte kunt u de boodschappen aan hun voeten opbergen! Met het opstapje kunnen ze zelfstandig in en uit stappen. En de deur, die alleen van buiten en aan de trottoir zijde opengaat, stelt hen in staat de juiste gebaren uit hun kindertijd te leren.

EEN KRACHTIGE EN BETROUWBARE MOTOR
Rijden met 100 kg lading zonder door te branden: het is mogelijk! Met een motorkoppel van 80 Nm kan de motor gemakkelijk onbelast of belast worden gestart zonder inspanning!
Hij is ook uitgerust met een Easy-Start trekker waarmee u de motor kunt starten zonder het pedaal te hoeven indrukken: praktisch wanneer u beladen bent en/of op een heuvel staat!
Dankzij een display en een applicatie kunt u uw telefoon koppelen aan de centrale motor van de U-Cargo en informatie krijgen over uw reis en uw gebruik (afgelegde kilometers, batterijstatus).

HET VERANDEREN VAN DE KINDERKAMER IN EEN OPSLAGRUIMTE
Met de Switch2Carry-functie kunt u het fietszitje snel en gemakkelijk omtoveren tot een grote 110L opbergruimte: handig om boodschappen te doen nadat u de kinderen op school of de crèche heeft afgezet!

EEN FIETS GEMAAKT VOOR DE STAD EN VOOR BEGINNERS
Het frame is zeer gemakkelijk te berijden en is ontworpen voor alle maten. De zitting en het stuur zijn verstelbaar.
Hij is ook uitgerust met een Easy-Start trekker waarmee de motor kan worden gestart zonder de eerste pedaalslagen: handig als u geladen bent en/of op een heuvel!
De centrale standaard garandeert stabiliteit bij het in- en uitladen van uw elektrische fiets. Het pluspunt: je kunt het activeren en verwijderen zonder je armen te gebruiken, je voeten volstaan!

LEVERING:
De fiets wordt volledig gemonteerd geleverd.

GARANTIE:

 • Ontworpen en geassembleerd in Frankrijk
 • 5 jaar garantie
  Het frame heeft een garantie van 5 jaar, de elektrische uitrusting 2 jaar. Geldig voor fabricage- en/of materiaalfouten.

DIENST NA VERKOOP:
Snelle en efficiënte dienst na verkoop. Wij hebben alle reserveonderdelen beschikbaar in onze vestiging in Lyon.

Technische informatie

 • ELEKTRISCHE ONDERSTEUNING ELEKTRONISCHE ONDERSTEUNING: JA
 • LENGTE 1,50 m < grootte < 2,01 m
 • WIELGROOTTE 20"
 • BREEDTE 70 cm
 • HOOGTE (in cm) 120 cm
 • LENGTE (in cm) 205 cm
 • GEWICHT (in kg) 44 kg
 • STAAT Nieuw
 • AANTAL VERSNELLINGEN 8 versnellingen

Reviews

Loading

Overige informatie

Product samenstelling

Frame & Vork: aluminium frame, Vork hartafstand 100mm Wielen en banden: 20"" maat en 2,4″ banddikte Schwalbe banden: ref Super moto-X Performance GreenGuard Gebruikersmaat: geoptimaliseerd voor maten van 1,50m tot 2m, weinig beenruimte, verstelbare zitting en stuurpen Compatibiliteit met kinderzitjes: Thule - Polisport - Decathlon - Hamax - Bobike Beschikbaar volume met metalen frames aan de achterkant: 60cm x 50cm (lengte en breedte). Beschikbaar volume: 90L (kan in hoogte worden overschreden). Motor: Bafang - BBS01, Positie: Pedaal, Vermogen: 250W, Koppel: 80Nm, Smartphone toepassing via Bluetooth: Bafang Go Batterij (geïntegreerde docking): Phylion - SF-06s, BAK cellen 14,5Ah - 36V - 522 Wh 700 laadcycli, Autonomie: 90 km ongeveer (afhankelijk van de gebruikte ondersteuningsmodus), Sleuf beschikbaar voor 2e batterij (met docking) Laadvermogen: Laadvermogen: achter: 80kg, voor: 20kg Gewicht en grootte (met motor en accu): 44kg - 205 cm (L) x 70 cm stuur (B) x 120 cm (H), Een extra batterij: 3,5kg Metalen spijlen: 60 cm (B) x 110 cm (H) Wielen en velgen: Mach1: KARGO 20'' Transmissie: Shimano Nexus (met Gear Sensor) Remmen: Hydraulische schijfremmen: Shimano Lichten: Spanninga Kickstand: Roestvrij stalen middenbok (roestvrij staal)