4GOLD

4Gold Carbo Elektro Drink Poeder, koolhydraten en elektrolyten, Grenadine 500g

28,90
Smaak: Grenadine
Maat:
500
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door 4GOLD

4Gold Carbo Elektro Isotone Drink Poeder, Sporthydratatiedrank met koolhydraten en elektrolyten voor betere prestaties tijdens de training, Supplement voor verbeterde conditie, Grenadine, 500g

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

VOEDINGSSUPPLEMENT VOOR JOUW DOEL: Met de Carbo Elektro drinkpoeder blijven jouw prestaties constant, omdat de glycogeenvoorraad wordt aangevuld. Dit zorgt voor een betere hydratatie tijdens en na het joggen, fietsen, klimmen of de marathontraining.
INHOUD: Krijg de extra boost voor je training met 4 soorten koolhydraten en verhoog je prestaties over meerdere trainingsdagen. Met de toevoeging van ijzer wordt het zuurstof transport bevorderd en de toegevoegde magnesium ondersteunt de spieren.
DOSERING: Pas de inname aan jouw fitnessprogramma aan. Voor een intense duurtraining gebruik je 2 maatlepels van 20g met 500ml water. Voor een lichte training onder de 90min, is ook 1 maatschepje genoeg voor de perfecte isodrank.
WETENSCHAPPELIJK BEVESTIGD: De effectiviteit van 4Gold is wetenschappelijk getest en reeds goed bevonden door topatleten uit de wielersport zoals Mathieu van der Poel. Vooral bij duursporten behaal je met 4Gold topprestaties.
VOOR IEDERE SMAAK: Maak jouw dieet net zo gevarieerd als jouw training dankzij de verschillende smaken zoals: Exotisch of Citroen Cola. Er is voor elk wat wils!

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading