4GOLD

4Gold Bottle, waterfles voor sport, sport accessoires, goud, 800ml

12,50
Kleur: GOUD
Maat:
800ml
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door 4GOLD

4Gold Bottle, waterfles voor sport, fietsen, klimmen, marathon en outdoor, BPA-vrij, lekvrije waterfles gemaakt van recyclebare kunststof, sport accessoires, goud, 800ml 

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

SPORTIEF ONTWERP:

Het ergonomische en tijdloze ontwerp van de 4Gold waterfles geeft jouw sportuitrusting een opwaardering en geeft jouw fiets nieuwe glans. Op deze manier ben je tijdens uw training altijd goed voorzien van isotone dranken.

MILIEUVRIENDELIJK:

Denk aan jezelf en jouw omgeving en vermijd het gebruik van wegwerpflessen. Onze 100% recycleerbare waterfles is BPA-vrij, gemakkelijk te vullen en schoon te maken dankzij de grote opening.
Geschikt voor de vaatwasser.

IDEAAL VOOR ONDERWEG:

De waterfles heeft een lekvrije schroefdop die snel bijvullen mogelijk maakt. De fles is geschikt voor alle gangbare bidonhouders en is geruisloos dankzij het materiaal, zonder roestvrij staal of glas.

START NU:

Zijn er dagen dat je niet gemotiveerd bent? Verwen jezelf dan met moderne sportaccessoires en ga aan de slag! Alleen met de juiste energietoevoer tijdens de training zal je succesvol zijn.

VERSCHILLENDE MATEN:

De sportfles is verkrijgbaar in 2 verschillende maten, 600ml en 800ml. Beslis zelf welk volume het beste bij u past. De flessen zijn niet geschikt voor koolzuur.

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading