DOMYOS

Minitrampoline voor kinderen

€49,99
Ref. : 8753805

Onze ontwikkelaars voor peuter- en kleutergym ontwierpen deze trampoline, die ideaal is voor oefeningen die de motoriek van kinderen bevorderen.

De vering is aangepast aan de motorische vaardigheden van kinderen, voor meer fun en veiligheid. Diameter: 90 - 100 cm Springvlak: 65 cm

Kleur: Storm blauw / Honing

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Bescherming tegen schokken

Onderstel bekleed met schuim van 20 mm dik.

Compactheid

Volledig demonteerbaar.

Technische informatie

De verschillende fasen om dynamisch evenwicht te verwerven

Voor de leeftijd van 4 jaar moet kinderen eerst leren om hun lichaam in een bepaalde richting voort te bewegen. Langzamerhand verfijnen ze hun bewegingen en leren ze de ene voet voor de andere te zetten.
Op 4 jaar kan een kind over een balk lopen die minstens anderhalve keer zo breed is als hun voetjes, door de ene voet plat neer te zetten voor de andere.
Op 6 jaar kan een kind met een hiel-teen beweging over een balk lopen die minstens even breed is als hun voetjes.

De psychomotorische ontwikkeling:

De motorische ontwikkeling van een kind wordt beïnvloed door genetische, motorische en psychische aanleg.
Een product kan een invloed hebben op de motorische ontwikkeling van het kind wanneer het om het motorisch gebied gaat.
Dat motorisch gebied omvat verschillende grote elementen: het lichaamsbesef, de dynamische coördinatie, de oog-handcoördinatie, de fijne motoriek en de oriëntatie in tijd en ruimte.

Lichaamsbeeld

Het lichaamsbeeld is hoe kinderen hun lichaam zien, naarmate dit zich ontwikkelt kunnen kinderen hun bewegingen verfijnen, groeit hun lichaamsbesef en meer algemeen hun zelfbewustzijn. Het wordt allereerst ontwikkeld op basis van gevoel en bewegingen, voordat kinderen lichaamsdelen kunnen aanwijzen en benoemen. Hoe meer kinderen bewegen, hoe verfijnder hun lichaamsbeeld wordt en hoe beter ze leren bewegen.

Oog-handcoördinatie

De oog-handcoördinatie omvat alle bewegingen waarbij je tegelijk de ogen en een deel van het lichaam gebruikt: voor de allerkleinsten is dat een lijn volgen, daarna met handen of voeten eerst grote en later steeds kleinere voorwerpen of doelen grijpen of aanraken, tot de fijne motoriek met onafhankelijke vingerbewegingen: met de vingers trommelen, parels rijgen, schrijven etc.

Oriëntatie in tijd en ruimte

Oriëntatie in tijd en ruimte omvat alles wat verband houdt met het tijdsbesef van kinderen (voor/na, activiteiten op een vast tijdstip, dag/nacht, seizoen enz.) en met hun ruimtelijk gevoel (voor/achter, op/onder, rechts/links enz.).

Gebruikersinformatie:

Niet direct op de vloer leggen maar een beschermmat gebruiken zodat je vloer niet beschadigd raakt en je kinderen zich niet kunnen bezeren.

Garantie

2

Gewicht

4.724 kg

Overige informatie

Product samenstelling

kader: 100.0% Staal Hoofdstof: 100.0% Polypropyleen Beschermhoes: 50.0% Polyester, 50.0% Polyethyleen Schuim: 100.0% Polyethyleen

GEBRUIKSAANWIJZING

Max. gewicht: 25 kg

Afbeeldingen

Minitrampoline voor kinderen
Minitrampoline voor kinderen
Minitrampoline voor kinderen
Minitrampoline voor kinderen
Minitrampoline voor kinderen

Reviews

Vragen & Antwoorden