Minichaps ruitersport volwassenen 500 kunstleer zwart

44,99

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

Onze gepassioneerde ontwerpers ontwikkelden deze elegante en technische minichaps voor al je sessies!

Aansluitend, soepel en stevig ... de minichaps 500, die perfect passen bij de jodhpurs 500 voor het effect van een echte rijlaars, fixeren je onderbeen en optimaliseren het contact met je paard.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Anatomisch ontwerp

Twee beenhoogtes en een elastiek zodat ze iedereen passen.

Levensduur

Het synthetisch materiaal met coating maakt ze geschikt voor elk soort weer!

Grip

Dun en stevig materiaal voor een goed contact met je paard.

TECHNISCHE INFORMATIE

Onderhoudsgemak:

Glycerinezeep, leervet of schoensmeer heb je niet nodig: gecoate microvezel is heel gemakkelijk in onderhoud, zorgt ervoor dat je bij eender welk weer op je pony of paard kunt stappen en is bestand tegen regen. Eventuele sporen van modder of aarde kun je makkelijk afborstelen of verwijderen met een vochtige spons zodat je minichaps er weer onberispelijk uitzien!

Aanvulling op de jodhpurs 500:

De soepele, aansluitende en stevige minichaps 500 passen perfect bij de jodhpurs van dezelfde reeks, om een fraai geheel te vormen dat oogt als een echte rijlaars. Dankzij een stuk op de voorkant en hun welving sluiten de minichaps mooi aan op de jodhpurs zodat je als ruiter een passende uitrusting hebt voor trainingen en wedstrijden.

Goed aansluitend is het belangrijkste:

Je chaps moeten als het ware een tweede huid zijn: ze moeten goed aansluiten en het onderbeen perfect omhullen. Om aan die voorwaarde te voldoen, bieden onze ingenieurs, zelf ruiters, de minichaps 500 aan in twee beenhoogtes en verschillende kuitwijdtes. Dankzij het elastiek sluiten de chaps perfect aan. Kies ze goed aansluitend zodat ze goed blijven zitten! Ook het soepele materiaal en de welving aan de kuit dragen ertoe bij dat de chaps perfect aansluiten.

Soepelheid:

De minichaps 500 blijven heel goed zitten en toch zijn ze tegelijk ongelooflijk soepel. Het materiaal, gecoate microvezel, omhult het onderbeen en biedt toch veel bewegingsvrijheid. Het enkelgewricht wordt niet in zijn bewegingen gehinderd. Je onderbeen is vast, in contact met je paard, zodat je comfortabel kunt rijden zonder te worden belemmerd in je bewegingen.

Trekbestendigheid:

Dankzij het synthetisch materiaal, gecoate microvezel, zijn de minichaps 500 bestand tegen nat en ook goed bestand tegen schuren. Voor nog meer comfort werd de binnennaad aan de rits gemaakt met een zigzagsteek zodat de minichaps zich perfect aanpassen aan de kuit van elke ruiter. Met de gemakkelijk te bedienen drukknopen onderaan sluit je de minichaps nog beter. Je bent helemaal klaar!

Elegante minichaps:

Met de verschillende inzetstukken en kwalitatieve materialen ogen de minichaps 500 heel verzorgd zodat je ze zonder problemen ook op wedstrijden kunt dragen. Dankzij het elastiek en het soepele materiaal sluiten ze mooi aan om het onderbeen en geven ze aan je kuit een fraaie welving, zonder te overdrijven. Dit product, vervaardigd in Europa, is heel technisch en tegelijk elegant. Om stijlvol in het zadel te zitten!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 60% Polyurethaan, 40% Polyamide Hoofdvoering 50% Polyamide, 50% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Op een droge plaats opbergen, bij voorkeur op een goed verluchte plaats. Laten drogen na gebruik, maar nooit dicht bij een warmtebron (verwarming, vuur).

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Minichaps ruitersport volwassenen 500 kunstleer zwart
Minichaps ruitersport volwassenen 500 kunstleer zwart

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN