DOMYOS

Minitrampoline voor kinderen

€48,99
Ref. : 8753805

De vering is aangepast aan de motorische vaardigheden van kinderen, voor meer fun en veiligheid.

Onze ontwikkelaars voor peuter- en kleutergym ontwierpen deze trampoline, die ideaal is voor oefeningen die de psychomotoriek van kinderen bevorderen.

Kleur: Storm blauw / Honing

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis

Out of stock

Winkelvoorraad

  PRODUCTVOORDELEN

  Bescherming tegen schokken

  Onderstel bekleed met schuim van 20 mm dik.

  Compactheid

  Volledig demonteerbaar.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  De verschillende fasen om dynamisch evenwicht te verwerven

  Voor de leeftijd van 4 jaar moet het kind eerst leren om zijn lichaam in een bepaalde richting voort te bewegen. Stilaan verfijnt hij zijn bewegingen en leert hij de ene voet voor de andere te zetten.
  Op 4 jaar kan een kind over een balk lopen die minstens anderhalve keer zo breed is als zijn voetjes, door de ene voet plat neer te zetten voor de andere.
  Op 6 jaar kan een kind met een hiel-teen beweging over een balk lopen die minstens even breed is als zijn voetjes.

  De psychomotorische ontwikkeling:

  De psychomotorische ontwikkeling van een kind wordt beïnvloed door genetische, motorische en psychische aanleg.
  Een product kan een invloed hebben op de psychomotorische ontwikkeling van het kind wanneer het om het motorisch gebied gaat.
  Dat motorisch gebied omvat verschillende grote elementen: het lichaamsbesef, de dynamische coördinatie, de oog-handcoördinatie, de fijne motoriek en de oriëntatie in tijd en ruimte.

  Lichaamsbeeld

  Het lichaamsbeeld is hoe het kind zijn lichaam ziet, naarmate dit zich ontwikkelt kan het kind zijn bewegingen verfijnen, groeit zijn lichaamsbesef en meer algemeen zijn zelfbewustzijn. Het wordt allereerst ontwikkeld op basis van gevoel en bewegingen, voordat het kind lichaamsdelen kan aanwijzen en benoemen. Hoe meer het kind beweegt, hoe verfijnder zijn lichaamsbeeld wordt en hoe beter hij leert bewegen.

  Oog-handcoördinatie

  De oog-handcoördinatie omvat alle bewegingen waarbij je tegelijk de ogen en een deel van het lichaam gebruikt: voor de allerkleinsten is dat een lijn volgen, daarna met handen of voeten eerst grote en later steeds kleinere voorwerpen of doelen grijpen of aanraken, tot de fijne motoriek met onafhankelijke vingerbewegingen: met de vingers trommelen, parels rijgen, schrijven.

  Oriëntatie in tijd en ruimte

  Oriëntatie in tijd en ruimte omvat alles wat verband houdt met het tijdsbesef van het kind (voor/na, activiteiten op een vast tijdstip, dag/nacht, seizoen enz.) en met zijn ruimtelijk gevoel (voor/achter, op/onder, rechts/links enz.).

  Gebruikersinformatie:

  Niet direct op de vloer leggen maar een beschermmat gebruiken zodat je vloer niet beschadigd raakt en je kinderen zich niet kunnen bezeren.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  kader 100% Staal Hoofdstof 100% Polypropyleen Beschermhoes 50% Polyethyleentereftalaat (PET), 50% Hogedichtheidpolyetheen Schuimplastic 100% Lagedichtheidpolyetheen

  GEBRUIKSAANWIJZING

  Max. gewicht: 25 kg

  ONDERHOUDSADVIES

  Wassen voor eerste gebruik. Niet stomen.

  AFBEELDINGEN

  Minitrampoline voor kinderen
  Minitrampoline voor kinderen
  Minitrampoline voor kinderen
  Minitrampoline voor kinderen
  Minitrampoline voor kinderen

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden