PRODUCTIEKWALITEIT EN CERTIFICATEN
Onze MICELLAIRE CASEÏNE wordt geproduceerd in Frankrijk.
Productielocatie met IFS Food-certificaat.
De producten worden gemaakt in overeenstemming met de goede productiepraktijken en met de beginselen en methodes van de HACCP.
ISO 26000-norm.
Fysisch-chemische, sensoriële, microbiologische en toxicologische controles op de eindproducten
Wat is micellaire caseïne?
Wei is het eiwit uit melkwei, het vloeibare gedeelte van melk. Caseïne is het eiwit dat het meest in melk zit en er het vaste en onoplosbare deel van uitmaakt.
Micellaire caseïne is caseïne die van nature in melk zit. Dat natuurlijke bestanddeel van melk wordt verkregen zonder vernietiging van de micel dankzij microfiltratie.
Voordelen van micellaire caseïne
Caseïne wordt NATIVE genoemd en is rechtstreeks afkomstig van melk. Het geeft langzaam aminozuren vrij wanneer het lichaam in rust is voor een beter herstel en een anti-katabool effect gedurende de nacht.
Wanneer micellaire caseïne innemen?
De chronologie van de eiwittoevoer in een fase van spieropbouw vraagt om hyperkatabolisme tijdens de nacht tegen te gaan.
Er is maar één langzaam eiwit dat dit kan. Vandaar het belang om caseïne in te nemen, bij voorkeur voor het slapengaan, om je spieren ook tijdens je slaap continu te blijven voorzien van aminozuren en zo bij te dragen tot anabolisme (spieropbouw) en spierkatabolisme (afbraak van de spiervezels) tegen te gaan
Hoe micellaire caseïne bereiden?
Voor een intensere smaak en een dikkere textuur meng je 2 lepels poeder (30 g) met 250 ml vloeistof. Voor een zachtere smaak en een gladdere textuur meng je 2 lepels poeder (30 g) met 300 ml vloeistof. Je kan je micellaire caseïne bereiden met water, een plantaardige drank of melk. 30 seconden mengen en opdrinken.
Na bereiding de shake binnen een uur consumeren.
Gebruiksadvies
Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.
Bij langdurig gebruik (> 6-8 weken) is het noodzakelijk om medisch advies in te winnen.
Dit product niet gebruiken bij nier- of leverinsufficiëntie. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of personen jonger dan 14 jaar.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Houd je altijd aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
Cacao met Fairtrade keurmerk
De cacao in dit product werd geteeld en op de markt gebracht volgens de Fairtrade/Max Havelaar standaarden voor eerlijke handel. Die standaarden garanderen dat de boeren en telers genieten van eerlijker handelsvoorwaarden, hun levensomstandigheden en die van hun gemeenschap kunnen verbeteren en tegelijk aandacht hebben voor het milieu. De cacao van dit product kan om technische redenen gemengd zijn met niet-Fairtrade cacao maar het totaalvolume wordt van de producenten aangekocht tegen Fairtrade/Max Havelaar-condities ('mass balance' of evaluatie van het geheel).
Voedingswaarde
Voedingswaardetabel:PER 100 g | PER DOSIS VAN 30 g
Energie: 361 kcal | 110 kcal
Energie: 1529 kJ | 467 kJ
Vetten: 2,3 g | 0,7 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 1,0 g | < 0,5 g
Koolhydraten: 9,1 g | 2,7 g
waarvan suikers: 2,2 g | 0,7 g
Eiwitten: 73 g | 22 g
Zout: 0,30 g | 0,09 g