Massagestick 500 modulair

12,99
Kleur: ZWART / ORANJE
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

We hebben speciaal voor jou een innovatieve massagestick bedacht. Pas je massage aan volgens je behoeften, na je trainingen of ter voorbereiding op wedstrijden!

Was je training vandaag vrij belastend voor je spieren? Nek, rug, dijen, kuiten ... Slimme oplossing! Dankzij de verwijderbare modules pas je deze stick aan elke zone aan, met de gewenste intensiteit.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdigheid

Deze stick is geschikt voor verschillende zones: je rug, nek, benen ...

Veelzijdig

Innovatie: Dankzij de afneembare modules kun je de stick aanpassen aan de te masseren zone.

Gebruiksgemak

Het enige wat je hoeft te doen, is de oranje modules los of vast te klikken.

Aanpasbaarheid

Pas de druk op je spieren aan afhankelijk van de gewenste intensiteit.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe pas je de massagestick aan?

Om je in staat te stellen om zelf zoveel mogelijk spiergroepen te masseren met één enkel accessoire, hebben we voor jou deze massagestick die zich aanpast aan je behoeften:
Verwijder de twee oranje halve bollen door ze los te duwen en plaats ze dan waar je wilt op de stick. Je kunt ze samenvoegen tot een X of een O, of de zwarte cilinders ertussen voegen.

Hoe gebruik je een massagestick?

We raden je aan om je na een inspanning 's avonds of de dag erop te masseren.
Zodra de stick is aangepast aan de te masseren zone en de gewenste intensiteit, neem je hem vast bij de handvatten en rol je van voor naar achter op de spier om die los te maken of van onder naar boven om te draineren. Pas de druk aan volgens je behoefte en masseer de zone vijf minuten lang.
Wil je er graag meer over weten? Bekijk de onderstaande filmpjes.

Waarom zou je tijd nemen voor een massage na het sporten?

Door jezelf te masseren maak je je spieren soepeler. Zo kunnen ze beter recupereren. Daardoor kun je de trainingen vlotter aaneenrijgen en vorder je sneller!
In een eerste fase is een massagestick eenvoudiger te gebruiken dan een rol. Dankzij de compacte modules kun je al je spiergroepen in de diepte masseren en focussen op de triggerpoints.

Simpel en goed: we vertellen je graag de geschiedenis achter de Modular 500.

"Zelf je rug masseren, dat lijkt me echt niet evident."
Hoe moet je dan zelf je hele lichaam gaan masseren? Gestimuleerd door die vraag heeft ons ontwerpteam gewerkt aan een stick die je makkelijk en snel kunt configureren: 2 afneembare modules en 4 schuivende modules, voor minder materiaal en toch meer mogelijkheden.
Na een ontwerpproces van 18 maanden en tests door sporters stellen we trots een veelzijdige en slimme massagestick voor die zich heel eenvoudig aanpast aan jouw behoeften.

Ons gepassioneerd triatlonteam heeft het over recuperatie:

"Heb je jezelf wat geforceerd tijdens het trainen, weet dan dat een massage soelaas kan bieden. Een tip? Als je te moe bent, kan de massage gerust wachten tot de dag erop. Na het sporten zijn een recuperatiedrank en compressiekousen het allerbelangrijkst."
"Aangezien ik niet vaak hardloop, weet ik dat ik dankzij de massagestick de volgende dagen geen pijn zal voelen. Een massage 's avonds zorgt voor een wow-effect de volgende ochtend. Zo ben je sneller weer klaar voor je volgende training."

Wat zijn de afmetingen van de stick?

Lengte: 400 mm.
Diameter: 75 mm.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Ondersteuning 100% Polypropyleen handvat 100% Polypropyleen Staaf 70% polyamide 6.6, 30% Glasvezel

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN