Luchtbed voor camping / bivak Air Confort 140 | 2 personen

€2999
DSM : 134265

Ontworpen voor: wie comfortabel met twee wil slapen op de camping of op trekkersbivak.

190 x 140 cm. Comfortabel luchtbed dankzij het vlakke slaapoppervlak.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Slaapcomfort

Afmeting 190 x 140 x 11 cm / Vlak slaapoppervlak dat aanvoelt als fluweel.

Transportgemak

Gewicht 4,2 kg / volume 8,2 l / draagtas.

Vlotte montage / demontage

Opblazen met pomp: 1'30" / terugslagventiel.

Warmte

Ideaal bij warme temperaturen (20°C en meer).

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Opblazen en comfort

Blaas dit type luchtbed bij voorkeur middelhard op (tot 0,02 bar of 0,3 psi), dat wil zeggen dat je de grond voelt aan je billen als je op het luchtbed gaat zitten. Als je dan languit op het luchtbed gaat liggen, volgt het luchtbed de vorm van je lichaam en biedt het dus het meeste comfort. Wij raden een pomp aan van het type: "Quechua 5.2 l rood" (8243066) die het meest efficiënt is en onze referentie vormt.

Lengte van het opgeblazen luchtbed

De werkelijke lengte kan +/- 10% verschillen van de vermelde lengte, afhankelijk van hoe hard het luchtbed is opgeblazen.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8 sustainability.decathlon.com

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Het slaapmatje mag niet in de wasmachine, indien nodig kun je het schoonmaken met een vochtige spons. Hang het open te drogen op een goed verluchte plaats, niet in de zon of dicht bij een warmtebron.

BEWAARADVIES

De beste manier om het luchtbed op te vouwen zonder het te beschadigen, is in de breedte in vier vouwen en daarna oprollen.

TESTS

Pomp niet meegeleverd. Opgelet past niet in elke tent. Het slaapcomfort van onze luchtbedden, ook "ligcomfort" genoemd, wordt bepaald door ons centrum voor Onderzoek en Ontwikkeling. Al onze luchtbedden worden onderworpen aan mechanische tests die de eigenschappen en sterkte van het luchtbed aantonen zodat wij je kunnen garanderen dat je er prima op slaapt en goed recupereert. Wij doen bovendien heel wat tests op het terrein, in reële omstandigheden.

GEBRUIKSAANWIJZING

Aanbevolen max. gewicht 220 kg. Niet op het water gebruiken.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

3.9 /5
30 Reviews
30 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
15
4
6
3
3
2
3
1
3
Ligt heerlijk
5/5
Dit luchtbed gebruiken we al jaren, ligt heerlijk! Niet eerder zo'n comfortabel luchtbed gehad. Heel stevig en stabiel, een aanrader.
Meer
lengte
4/5
Dochter heeft 3 jaar lang zalig geslapen op dit luchtbed, nu een nieuwe aangeschaft, Alleen ze zijn 20 cm korter geworden dit wisten we niet ?? Vorige model 210 cm lang alleen staan er geen maten op het luchtbed . Is dit luchtbed nog te krijgen in de lange versie
Meer
Heerlijk geslapen
5/5
Nog nooit zo lekker geslapen op een luchtbed. Ligt ook zeer stabiel, je merkt amper dat je partner zich omdraait.
Meer

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard