Loopband Sport 8.5

€999,99 -20%
€79999
DSM : X8365352

Ontworpen voor: wie zijn prestaties wil verbeteren door actief te wandelen of te rennen aan een hoog tempo. Occasioneel tot intensief gebruik.

Verbrand nu nog gemakkelijker calorieën door de afstand, de duur, en de snelheid van je training aan te passen. Je kunt ook een helling tot 12% instellen.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdigheid

Lopen en wandelen. Snelheid: 1 tot 20 km/u. Helling van 0 tot 12%.

Coaching

24 programma's.

Draagcomfort

Loopvlak 51 x 150 cm.

Schokdemping

Proshox schokdempingsysteem.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

OVERIGE INFORMATIE

GEBRUIKSAANWIJZING

Max. gewicht gebruiker: 125 kg.

REVIEWS

3.7 /5
17 Reviews
17 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
5
4
8
3
1
2
0
1
3
Nooit meer proform!!!
1/5
Dit toestel aangekocht in 2014 nu heeft dit toestel maar 32u gelopen en blijft de band haperen, gaat snel en traag, we hebben hiervoor contact opgenomen met proform en omdat er maar een garantie is van 2 jaar willen ze ons niet helpen, zelfs niet tegen betaling willen ze er niet meer naar om kijken, dit is echt schandalig! Ze mochten ons dit gemeld hebben bij onze aankoop, als we hadden geweten dat na 2 jaar nergens meer terecht konden zouden we dit toestel zeker niet gekocht hebben! Dit is zeer duidelijk een fout in het toestel en is echt triestig en schandalig om een toestel van zoveel te hebben gekocht te hebben dat je er geen service bij krijgt zelfs niet tegen betaling, nooit geen proform meer.
Meer
Slechtste aankoop ooit!
1/5
Na 5 min. op de loopband stopte hij er plotseling mee, na ontelbare mails naar de dienst na verkoop is er na meer als een maand een technieker geweest die het probleem niet kon oplossen(niet de juiste onderdelen bij!?) en inmiddels zijn we 2 maanden ver en is mijn toestel nog steeds defect!!
Meer
Zijn geld waard
4/5
Weinig lawaai, montage
Boxen
Wij zijn super tevreden van het toestel.

Helaas is er wel geen aux-kabel voorzien voor het aansluiten van de iPad. De boxen gaan ook niet zo hard waardoor je geen series kan bekijken zonder ondertiteling vanwege het lawaai.

Wij zijn ook wel teleurgesteld in Decathlon dat ze prijs €200 optrokken puur om de verkoop ervan te stimuleren. Wij gingen in 2017 een loopband kopen maar kochten hem nu al omdat hij na 24/12/2016 zogezegd terug €999 zou kosten.
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Domyos

Domyos trainingmat

(109)
Domyos

Smeermiddel voor loopband

(37)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Proform Loopband Sport 8.5