LOKDUIF 3D 100

4,49
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Ons team van ontwikkelaars, zelf fervente jagers, ontwierp deze lokduif met zeer realistische afwerking om houtduiven aan te trekken.

Heel realistische lokduif om houtduiven aan te trekken en je bouncer of carrousel compleet te maken. Verkocht zonder staaf.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Visuele efficiëntie

Heel realistische imitatie en vormgeving.

Slijtvastheid

Hoogwaardige kleuren die bestand zijn tegen zon, regen en wrijving.

TECHNISCHE INFORMATIE

Realistische lokker om je bouncer of carrousel compleet te maken

We ontwikkelden deze lokker in een kleurenpalet dat essentieel is voor duiven en met veel aandacht voor het realisme en volume.

Weerbestendige verf: het grote voordeel van deze lokvogel

De verf is bestand tegen verkleuring door zon, regen, zand of het schuren tegen andere lokkers tijdens het transport bijvoorbeeld. Deze lokvogel werkt uiterst doeltreffend in graan-, maïs- of koolzaadvelden.

En ook nog met oog voor het milieu?

Tijdens het hele ontwikkelingsproces van deze lokvogel is de milieu-impact leidend geweest. In plaats van gewoon plastic te gebruiken om deze lokvogel te maken, is de milieu-impact door onze ingenieur Clément verkleind. Hoe? Dankzij het gebruik van 100% gerecycleerd polyethyleen van hoge dichtheid: zo is deze lokvogel gemaakt van gerecycleerd materiaal en op zijn beurt weer recycleerbaar aan het eind van zijn levensduur.

Hoe plaats je de lokvogels op de grond?

We adviseren je om lokduiven niet willekeurig te plaatsen. Je moet rekening houden met 3 belangrijke factoren: de windrichting, de richting waaruit de houtduiven aankomen en de locatie van je post. Er zijn meerdere opstellingen mogelijk, maar als de omstandigheden ideaal zijn (de wind in je rug en de vogels komen van voren aan), plaats de lokvogels dan op 20-25 m van je aanzitplek in een grote "U" op de grond, zodat de houtduiven in het midden neerstrijken.

Afmetingen en gewicht

Lengte: 32 cm
Breedte: 17,5 cm
Hoogte: 16 cm

Gewicht: 225 g

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofddeel 80% Gerecycleerd hogedichtheidpolyethyleen, 20% Polyethyleen met lage dichtheid (LDPE) - Recycled

VOORRAADADVIES

Niet op een vochtige of te zonnige plek bewaren. Verwijder stof, zand en ander vuil met een vochtige doek. Niet met een schuurspons over de lokvogel wrijven tijdens het schoonmaken.

AFBEELDINGEN

LOKDUIF 3D 100
LOKDUIF 3D 100
LOKDUIF 3D 100
LOKDUIF 3D 100

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN