Katoenen broek voor zachte yoga dames marineblauw

€19,99

8574058

Op zoek naar een behaaglijke broek om aan zachte yoga te doen? Ons team koos voor soepel katoen en een loose fit, perfect voor yoga.

Soepele, zachte broek in jersey van katoen. De hoge tailleband, die je kunt omslaan, ondersteunt de buikspieren en is geschikt voor elk figuur, zelfs voor zwangere vrouwen.

Kleur:

Navyblauw / Navyblauw

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Hoge tailleband die je ook kan omvouwen, knelt niet.

Bewegingsvrijheid

Met elastaan voor veel soepelheid. Aantrekkoordje aan de enkels.

Ecodesign

-

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe ontwikkelen we onze producten?

In ons team van beginnende yogi's tot yogaleraars delen we dezelfde passie.
Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwikkelen we producten die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding.

Wat is zwangerschapsyoga?

Bij zwangerschapsyoga ligt de focus op ademhalingstechnieken en lichaamshoudingen die zwangere vrouwen helpen voor, tijdens en na de bevalling. De leraars bieden zwangere yogi's verschillende ondersteuningsmiddelen die helpen om comfortabel houdingen aan te nemen die de kracht en lenigheid verbeteren, zodat ze optimaal voorbereid zijn op de bevalling.

De voordelen van zwangerschapsyoga:

Dat zijn er heel wat! Meer spierkracht, uithoudingsvermogen en lenigheid met het oog op de bevalling. Helpt om beter te slapen. Brengt verlichting bij lage rugpijn. Vermindert stress en angst, verbetert de concentratie - Kortom, aan yoga doen tijdens de zwangerschap is een prima idee!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 92% Katoen, 8% Elastaan

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Katoenen broek voor zachte yoga dames marineblauw

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN