KIPSTA

Laptop Rugzak URBAN 25 liter zwart

€29,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8843532

Ons team ontwikkelde de laptop rugzak met flap URBAN 25 liter voor sporters die een rugzak willen voor in de stad, met comfortabele gewatteerde schouderbanden

Op zoek naar een slimme rugzak? We ontwikkelden de URBAN-rugzak met aparte vakken voor je sportuitrusting en ander dagelijks materiaal als een laptop.

Kleur: Zwart / Grafietgrijs

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Volume van 25 tot 28 liter. Handbagageformaat. Afmetingen: 48 x 31 x 18 cm.

Meerdere vakken

8 vakken, waarvan 3 hoofdvakken.

Stevigheid

Materialen bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft jerk test doorstaan.

Draagcomfort

Gewatteerde schouderbanden en rugvlak voor extra comfort.

anatomisch ontwerp

Verstelbare schouderriemen, om aan te passen aan je lichaamsbouw.

waterafstotend

Waterafstotende stof, om je spullen te beschermen bij slecht weer.

Technische informatie

Afmetingen en gewicht.


Afmetingen: 48 x 31 x 18 cm.
De tas weegt 760 gram.
Het vak voor je documenten of laptop is 37,5 x 30 cm.

Een slimme tas

Bij de ontwikkeling van dit product wilden we de vakken op een slimme manier verbergen, zodat je persoonlijke spullen (vooral in het openbaar vervoer) goed beschermd zijn.

Handbagageformaat

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Indeling van de rugzak URBAN 25 liter

Deze tas heeft 8 vakken, zodat je sportspullen perfect apart kunt houden van je werkspullen: een vak voor schoenen (tot maat 45) en een ander vak voor kleding, een vak voor accessoires, een vak voor je handdoek, een laptopvak, een vakje voor persoonlijke spullen en twee vakken voor drinkflessen.

Labtests

Deze rugzak werd aan tal van tests onderworpen. Zo werd het getest op: waterafstotend vermogen, belastbaarheid, slijtvastheid en kleurvastheid. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Ontwerp

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen deze URBAN-rugzak met flap om in te spelen op de behoeften van sporters die zich verplaatsen in de stad (openbaar vervoer, met de fiets, met de metro). Een slimme rugzak met tal van vakken, waaronder een apart vak voor je persoonlijke spullen. Laat je verleiden door het trendy ontwerp, het comfort en de verstelbare schouderbanden.

Waarom een URBAN-collectie van sporttassen?

We rijden niet allemaal met de auto tot aan de kleedkamer en dus willen we onze sportkleding en dagelijkse spullen in één tas kunnen meenemen. Daarom heeft ons team de URBAN-collectie ontwikkeld, geschikt voor elk vervoermiddel, over een korte of langere afstand. Onze collectie omvat dus elke draagmogelijkheid, zodat elke sporter en elke reiziger de perfecte oplossing heeft voor incidenteel of dagelijks gebruik.

Garantie

2

Gewicht

0.762 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Hoofdvoering: 100.0% Polyester Coating: 100.0% Polyurethaan Schuim: 100.0% Ethyleen Vinyl Acetaat

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen de zon en tegen vocht.

TESTS

Bij Decathlon hechten we veel belang aan de levensduur van onze producten. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook verschillende tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

Wat is de certificatie-afdeling?
De certificatie-afdeling is een team van ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en die gekwalificeerd en erkend zijn voor: De ontwikkeling van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | De aanstelling van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 40°C. - Zeer matige behandeling.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Normale behandeling.

Maximum wastemperatuur 60°C. - Normale behandeling.

Alleen met zuurstofhoudend, niet-chloorhoudend bleekmiddel.

Professioneel chemisch gereinigd met tetrachloorethyleen en alle oplosmiddelen die tegenover het F-symbool staan. - Normale behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook