Lange wandelshort voor heren MH500

€24,99

8756449

Aan de voet van de Mont Blanc ontwikkelde ons team van fervente wandelaars deze lange, ademende en rekbare short voor wie regelmatig in de bergen wandelt.

Deze wil je niet meer missen! Test deze heel lichte short die je optimaal comfort biedt. De bi-stretch stof voert de transpiratie af en droogt snel.

Kleur:

Mahoniebruin

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

Stof die in twee richtingen rekt (met 15% elastaan), splitjes onderaan

Ademend vermogen

De stof neemt de transpiratie op en voert het vocht af naar buiten

Lichtgewicht

Slechts 223 g in maat L

Sneldrogend

Synthetische stoffen die heel snel drogen wanneer ze nat zijn van transpiratie

Anatomisch ontwerp

Gesiliconiseerde tailleband met elastiek, uitneembare lichte riem

Zakken

3 zakken met rits: 2 steekzakken en 1 dijbeenzak

TECHNISCHE INFORMATIE

PASVORM EN BEWEGINGSCOMFORT

De short heeft een aansluitend model en een gesiliconiseerde tailleband met elastiek. De rekbare stof, voorgevormde knieën en kruisinzet zorgen voor maximale bewegingsvrijheid.

Afvoer van de transpiratie

De lichte synthetische stof voert de transpiratie goed af naar buiten. Om dat ademend vermogen te kunnen garanderen, onderwerpen we de stof aan verschillende gestandaardiseerde labtests. Al onze wandelshorts scoren 3/5

DROOGSNELHEID

Aan de hand van een gestandaardiseerd protocol wordt gemeten hoe snel de stof droogt nadat ze nat werd gemaakt.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Bij de ontwikkeling van deze short zijn we zo zuinig mogelijk omgesprongen met water en hebben we het gewicht van de hoofdstof geoptimaliseerd.

WAAR KOMEN ONZE SHORTS VANDAAN?

Deze short werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam en Bangladesh.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze shorts en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een hoogwaardige werkomgeving krijgen, waar respect en zelfontplooiing centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 85% Polyamide, 15% Elastaan Zak 85% Polyamide, 15% Elastaan Zakvoering 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden