LANGE REGENJAS SG500 GROEN

59,99

Kleur:

Olijfzwart

Maat:

Maattabel

De lange regenjas 500 werd specifiek ontwikkeld voor de jacht in het veld bij hevige regen. Hij is ook geschikt om je een weg te banen door kreupelhout en voor de aanzitjacht.

Klaar om de regen te trotseren? Deze regenjas beschermt je tot aan je knieën tijdens de jacht. Handig: dankzij de split op de rug kun je tijdens de aanzitjacht op een driepootkruk zitten

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Jas die beschermt tegen een regenbui van ongeveer 12 cm regen in twee uur.

Bewegingsvrijheid

De jas heeft een grote split op de rug voor meer bewegingsvrijheid.

Zweetafvoer

De vier flappen achteraan zorgen voor een betere ventilatie en luchtstroom.

Zakken

2 grote zakken voor patronen, 1 wildzak, 1 binnenzak voor je vergunning.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom kunnen we zeggen dat deze jas waterdicht is?

Deze jas werd goedgekeurd na een douchetest van 60 liter water/m²/u gedurende 1 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui na.Men meet in hoeverre de stof bestand is tegen de waterdruk. Die waarde wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. De stof van deze jas heeft een waterdichtheid van 2000 mm, wat overeenkomt met 12 cm regen gedurende 2 uur. Perfect om te jagen zonder doornat te worden.

We hebben naar jullie geluisterd: met deze jas kun je in de regen jagen

Jagen in de regen is niet bepaald een pretje. En al helemaal niet als je niet de geschikte kleding draagt. Je hond in de regen achterna of op post blijven tijdens een plensbui ... eenvoudig kun je het moeilijk noemen. Hetzelfde verhaal in het kreupelhout, wanneer je je een weg moet banen tussen dichte eiken en je doornat wordt van de druppelende takken. We hebben dus naar jullie opmerkingen geluisterd om jullie een lange waterdichte jas aan te bieden

Een grote split op de rug om vrij te bewegen

Wanneer je gaat jagen met een lange jas zonder split op de rug kun je niet altijd even goed bewegen. Hetzelfde geldt als je over een beekje moet springen of een hindernis moet omzeilen: je kunt niet vrij bewegen en je kleding hindert je en zit te strak rond je lichaam. Onze teams zijn hiermee aan de slag gegaan. We hebben gekozen voor een split aan de achterkant van de jas zodat je ongehinderd kunt bewegen.

Zakken en een wildzak om je documenten en accessoires mee te nemen

Afhankelijk van je lengte komt deze jas tot iets onder de knieën. Hij heeft twee grote zakken aan de voorkant om je munitie op te bergen. Je kunt de zakken sluiten met een klep met drukknopen. Deze jas heeft ook een binnenzak met rits waar je bijvoorbeeld je vergunning in kunt doen. Aan de achterkant van de jas vind je een wildzak om het geschoten wild eenvoudig mee te nemen.

De andere pluspunten van deze lange jachtjas

Deze jas heeft een verstelbare capuchon die je niet kunt afnemen. De mouwen kun je met klittenband verstellen. De jas gaat open en dicht met drukknopen aan de voorkant en een dubbele rits aan de boven- en onderkant. Aan de voorkant van de jas kun je de afstandsbediening van de trainingshalsband van je hond - of een walkietalkie als je op post zit - vastmaken. De vier flappen achteraan zorgen voor een betere ventilatie.

Lengte en gewicht per maat

Maat S: 0,660 kg
Maat M: 0,680 kg
Maat L: 0,680 kg
Maat XL: 0,750 kg
Maat XXL: 0,766 kg
Maat XXXL: 0,770 kg

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

LANGE REGENJAS SG500 GROEN
LANGE REGENJAS SG500 GROEN
LANGE REGENJAS SG500 GROEN
LANGE REGENJAS SG500 GROEN
LANGE REGENJAS SG500 GROEN

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN