Lakenzak in polyester voor slaapzak

9,99 −40%
5,99
Kleur: Leisteengrijs
Maat: Maattabel
L
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ontdek deze handige lakenzak, bedacht door onze eigen ontwikkelaars. Handig wanneer je overnacht in een berghut, of om je slaapzak te beschermen.

Onze motivatie? Je een technische lakenzak in rechthoekig formaat bieden voor een uiterst voordelige prijs.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Slaapkwaliteit

Afmetingen: 210 x 85 cm | Heel zacht polyester

Eenvoudig transport

Gewicht: 260 g | Volume: 1,2 l | Draagtas

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de wasinstructies

TECHNISCHE INFORMATIE

Wist je dit?

Door een lakenzak te gebruiken vergemakkelijk je het onderhoud van je slaapzak. Hij is ook heel nuttig in berghutten bijvoorbeeld.
Voor extra comfort kies je best een lakenzak in dezelfde vorm als je slaapzak.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Achtertas 100%

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN