Lage wandelschoenen met klittenband voor kinderen MH120 maat 28 tot 34 rood

18,99
Kleur: Kersrood / Carbongrijs
Maat: Maattabel

Aantal:

Onze productontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen deze lage kinderschoenen voor gemakkelijk begaanbare paden.

Ga je op wandeltocht? Dan zijn deze schoenen de perfecte keuze voor je kind: ze zijn licht, beschermen tegen vocht en bieden de nodige grip als je kind overal op wil klauteren!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Door hun vorm en hoogte (3 mm) bieden de noppen grip op elk terrein

Waterafstotend

De synthetische stof is 1 uur lang bestand tegen lichte regen

Lichtgewicht

185 g per schoen in maat 31.

Gemakkelijk aan en uit

Dankzij de klittenband kan je kind deze schoenen eenvoudig zelf aantrekken

Demping

Exclusieve hieldemping. Comfort en duurzaamheid verzekerd.

Stevigheid

Verstevigde buigingszones, extra stevige verlijming.

TECHNISCHE INFORMATIE

ZOOL MET VEEL GRIP

De grip van onze schoenen krijgt een label.
Om de gripcoëfficiënt te bepalen (0,6 voor dit model), wordt de schoen in het laboratorium getest op verschillende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de labresultaten te dubbelchecken, laten we de zoolkwaliteit ook nog eens testen in de praktijk, in de bergen, door een groep jonge testpersonen.

WELKE MAAT KIEZEN?

Aarzel niet om voor wandelen een maat groter dan de gebruikelijke maat van je kind te nemen. Dit zorgt voor een optimaal comfort bij het afdalen en voorkomt dat de tenen tegen de schoenneus stoten. Advies: houd de nagels kort en controleer vóór elke afdaling of het klittenband en/of de veters goed vastzitten om te voorkomen dat de voet naar voren glijdt in de schoen.

Advies bij aankoop

Laat je kind goed rechtop staan wanneer het de schoenen past, met wandelsokken aan. Twee punten waar je op moet letten: zit de hiel goed vast en kunnen je tenen de voorkant niet raken bij een afdaling.
De schoenen mogen nergens knellen bij het passen.
Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Druk de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool om sneller te drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze leefomgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Styreen Butadieen Buitenkant van 65.8% Polyethyleentereftalaat (PET), 34.2% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed verluchte plek.

TESTS

Ook het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-producten.
Het is georganiseerd rond 4 themagebieden, elk met hun eigen ruimte en technologische instrumenten:
Morfologie (in het bijzonder dankzij 3D-analyse)
Bewegingswetenschappen
Thermisch comfort (met vier klimaatkamers)
Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN