STAREVER

Kokertas voor dans voor meisjes zwart

€9,99
Ref. : 8604885

Ons team, zelf gepassioneerde dansers, ontwikkelde deze handige kokertas voor danseressen van elk niveau die hun outfit, schoenen en accessoires willen meenemen

Wil je een lichte tas voor de dansles? Door zijn formaat en ronde vorm is deze handige tas ideaal om al je dansspullen in te stoppen.

Kleur: ZWART / ZWART

0 online niet op voorraad
Aantal:
Out of stock

Productvoordelen

Lichtgewicht

Klein en opvouwbaar, past in het zakje om overal mee te nemen.

Compactheid

Op te vouwen in de eigen zak, makkelijk op te bergen.

Technische informatie

Waarom deze tas kiezen?

Ons team ontwikkelde een lichte en gemakkelijk mee te nemen tas voor je dansspullen. Hij is discreet en gemakkelijk op te vouwen in het zakje. De ronde vorm is ideaal voor je dansoutfit, schoenen en accessoires.

Garantie

2

Gewicht

0.142 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

Goedgekeurd door

Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze hebben onze artikelen getest tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve commentaar. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect beantwoorden aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze productmanager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.

ONDERHOUDSADVIES

Met de hand wassen. - Maximum temperatuur van 40°C.

Niet chemisch reinigen.

Niet strijken.

Niet in de droogtrommel.

Bleken uitgesloten.

Reviews

Vragen & Antwoorden