KOKER VOOR TRAILSTOKKEN ZWART

14,99
Kleur: ZWART

Laten bezorgen

Onze productontwikkelaars, zelf fervente traillopers, ontwierpen deze koker om je uitklapbare stokken gemakkelijk mee te nemen aan je trailvest 5 l of de blauwe ultratrailrugzak 15 l

Wil je een eenvoudige en snelle oplossing om je trailstokken mee te nemen? Met deze koker berg je je stokken makkelijk op en heb je ze zo gepakt. Geen tijdverlies meer tijdens wedstrijden.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Transportgemak

Het comfortabele schuim zorgt dat je de stokken tijdens het hardlopen vergeet.

Gebruiksgemak

Met innovatief schuifsysteem om je stokken te pakken en weer op te bergen.

Gewicht

Ongehinderd traillopen: de koker weegt slechts 75 gram.

Stabiliteit

Sluiting met koordje, zo blijven de stokken stabiel op je rug.

Stevigheid

Het hoofdmateriaal is gekozen om zijn stevigheid.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe maak je de koker vast op het trailvest 5 l?

Je maakt de koker diagonaal vast op het trailvest 5 L of de blauwe rugzak 15 L, naar keuze over je rechter- of linkerschouder:
1. haal de riem achterop de koker door het haakje op de linker- of rechterschouder
2. plaats de koker diagonaal
3. pak de magneet aan het einde van het koordje en haal die door de gleuf in het synthetische materiaal, daar waar "Quiver" staat
4. haal ook de koordstopper door de gleuf
5. plaats de stokken dichtgeklapt in de koker en trek het vest of de rugzak aan

Eenmaal op hun plaats vergeet je je stokken!

Dankzij het strakke koordje bewegen de stokken niet bij het hardlopen. Als je het vest aan hebt en de koker op zijn plaats zit, moet je dit koordje dus zeker goed aantrekken:
- trek met een hand aan het koordje en druk met de andere hand de koordstopper op het synthetische materiaal, zo strak als je wilt
- plaats om te voorkomen dat het koordje loslaat de magneet op de tong net onder de koker.

Pak je stokken gemakkelijk tijdens het hardlopen.

Ben je bij een klim aangekomen, dan is het heel gemakkelijk om al hardlopend je stokken te pakken. We leggen het je even uit:
- pak het koordje en maak de magneet los
- trek aan de koordstopper om het koordje los te maken
- pak de koker over je schouder vast en trek eraan om hem in je gezichtsveld te brengen
- nu hoef je enkel nog maar je stokken vast te pakken en de koker terug te laten zakken.

En snel opbergen:

Het innovatieve systeem van de koker brengt hem in je gezichtsveld, zodat je je stokken er gemakkelijk in kunt steken:
- klap de stokken in en houd ze in een van je handen. Pak de koker vast met je andere hand en breng de opening in je gezichtsveld
- steek de stokken in de koker en laat hem weer zakken
- trek het koordje weer aan met de koordstopper om je stokken op hun plaats te houden en breng de magneet terug onder de koker.

Een koker om het leven van de trailloper gemakkelijker te maken!

We hebben een innovatief en gebruiksvriendelijk schuifsysteem bedacht om je trails nog sneller te maken. Zo kan je de koker naar voren trekken zonder hem los te maken om je stokken er heel gemakkelijk in te laten glijden of uit te halen.
Nicolas, productingenieur van Kalenji, legt het uit: “Het concept waar dit hele ontwerp op gebaseerd is, is in een woord samen te vatten: eenvoud. We zochten een manier om heel gemakkelijk je stokken te pakken en terug te steken zonder te moeten stoppen."

Compatibel met het vest 5 L, de ultratrailrugzak 15 L blauw en de driedelige stokken.

Het vest Evadict 5 L en de ultratrailrugzak 15 L blauw hebben bevestigingen waar je deze koker aan vast kunt maken. Je kunt dus al je accessoires in je vest meenemen en je driedelige stokken in de koker, zo ga je goed uitgerust op pad. Het vest en de koker zijn samen ontwikkeld voor extra handigheid en comfort op je traillopen. Zelfs als alle zakken in je vest vol zitten en de stokken in je koker zitten, kan je nog in alle vrijheid bewegen en zonder enige hinder hardlopen.

Waarom deze koker dragen op lange trails?

Gaëtan, productmanager Evadict en trailloper, legt ons uit waarom dit innovatieve systeem zo handig is: "Als je met twee driedelige stokken trailloopt, is het een heel gedoe om je stokken blindelings in je koker te steken, zeker als je wat moe begint te worden! De koker naar voren kunnen brengen zodat je kan zien wat je doet en toch je stokken kunt opbergen zonder te stoppen, dat verandert alles!"

Het team achter deze koker:

Achter dat idee gaat onze "heilige viereenheid" schuil: Gaëtan, productmanager, Nicolas, productingenieur, Juliette, prototypist en modelmaker, en Lucie, designer. Ze zijn enorm trots dat ze na twee jaar van onderzoek en ontwikkeling eindelijk dit product op jullie kunnen loslaten. De perfecte keuze voor wedstrijden, om optimaal te genieten.

Duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en vocht.

Deze comfortabele en duurzame koker werd ontwikkeld voor snelle trainingen en trailwedstrijden. Het schuim langs de hele rug maakt hem bijzonder comfortabel. Het materiaal werd gekozen op zijn bestendigheid tegen slijtage en gaat lang mee. Dankzij de thermisch gevormde ronde opening en de stijfheid van de koker kan je je stokken er heel gemakkelijk insteken. Water loopt uit de koker door enkele kleine gaatjes onderin.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 70% Polyester, 30% Polyurethaan Schuimgedeelte 100% Foamed Polyethylen

GEBRUIKSAANWIJZING

Compatibel met het trailvest 5 l en de ultratrailrugzak 15 l blauw

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van testgebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. De tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Al die tests helpen onze productmanagers, ingenieurs en het hele trailteam om technische producten te ontwikkelen en te ontwerpen die helemaal voldoen aan de wensen en behoeften van traillopers.

Goedgekeurd door

Deze koker werd enkele maanden door verschillende traillopers getest op hun trainingen en zelfs tijdens verschillende wedstrijden.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

KOKER VOOR TRAILSTOKKEN ZWART
KOKER VOOR TRAILSTOKKEN ZWART
KOKER VOOR TRAILSTOKKEN ZWART
KOKER VOOR TRAILSTOKKEN ZWART
KOKER VOOR TRAILSTOKKEN ZWART
KOKER VOOR TRAILSTOKKEN ZWART

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN