Knipperlicht voor hardlopen Motion Light zonder batterij

9,99

Kleur:

ZWART

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons team van gepassioneerde hardlopers ontwikkelde dit knipperlicht zodat je 's nachts en in het donker goed zichtbaar bent voor automobilisten.

Ben je op zoek naar een lampje, zodat je altijd zichtbaar bent bij het hardlopen? Deze lamp heeft geen batterijen nodig: dankzij het dynamosysteem gaan de leds aan bij elke looppas!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zichtbaarheid

Blijf ook 's nachts zichtbaar voor auto's met deze vier knipperende ledlichten.

Autonomie

Je lamp is altijd klaar voor gebruik: de led heeft geen accu of batterij nodig.

Waterdicht

IPX7: is 30 minuten bestand tegen onderdompeling in 1 meter water.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een lamp zonder batterijen of accu, hoe werkt dat?

Ken je het principe van een fietsdynamo?
De Motion Light werkt op een gelijkaardige manier, maar dan op basis van schommelingen: bij elke stap beweegt de magneet door de spoel, en wekt zo de elektriciteit op die de 4 rode ledlampjes voedt.
Het resultaat is een eenvoudige en superhandige hardlooplamp. Je hebt geen batterijen of accu nodig, je hoeft zelfs geen knop in te duwen of iets anders te doen: je hoeft de lamp maar te dragen, en ze geeft bij elke stap licht!

Autonoom en duurzaam, de lamp die lang met je meegaat

Dankzij het dynamosysteem werkt de Motion Light zonder batterijen of accu. Dat is goed voor de natuur... en voor je portemonnee.
Deze lamp is uitgebreid in het laboratorium getest, om er zeker van te zijn dat ze na 10 miljoen schommelingen, dus 10 miljoen stappen, nog steeds werkt.

10 miljoen stappen, dat zegt je niet zoveel? Als we ervan uitgaan dat je met 1 stap 1 meter aflegt, heeft de lamp dus een levensduur van meer dan 10.000 km. Dus 10 jaar van 1.000 km per jaar.
Ben je er klaar voor?

Wat zit er achter het design van de Motion Light?

De clip van de Motion Light is gemaakt voor hardloopkleding: maak hem vast in een duimgat, in een zak, aan je tailleband... Voor nog meer mogelijkheden komt de lamp ook met een elastische en afstelbare armband.
We hebben voor rode ledlampen gekozen, omdat die kleur op de weg wordt geassocieerd met achterlichten en met trager rijden. De lamp is zichtbaar van op 100 m, dat geeft een auto in de stad voldoende tijd om te stoppen.
En dat alles weegt maar 50 gram, in een doorzichtige behuizing!

De ontstaansgeschiedenis van de Motion Light, door ons ontwerpteam

De basisgedachte bij het ontwikkelen van dit product was: "we willen iets bedenken om de belasting van elektronica voor hardlopers te verlichten."
Het gevolg was een team van 3 personen, 18 maanden van ontwikkeling, talrijke uitwisselingen met hardlopers en -loopsters en het resultaat: "we wagen het erop: we gaan een batterijloos product maken."
En na vele prototypes stellen wij met trots deze eenvoudige en handige lamp voor.
"Jij hoeft enkel maar te hardlopen. Wij zorgen voor de rest."

Een laatste tip voor je kunt vertrekken?

Gilles, productmanager, en Lucie, designer, geven je enkele tips mee voor als je 's nachts wilt gaan hardlopen:
"Het is belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Vooral als je 's nachts hardloopt op plaatsen waar ook voertuigen komen die groter zijn dan jij! En je moet zelf ook wat kunnen zien. Elke keer als je je schoenen neerzet, geef je licht."
En om je nog veiliger te voelen?
"Ga best niet alleen hardlopen." :)

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Structuur 75% Polycarbonaat, 10% Koper, 10% Neodymium, 5% PCBA Riem 90% Hogedichtheidpolyetheen, 10% Acrylonitril butadieen styreen

VOORRAADADVIES

Berg het lampje na gebruik op om ongewenste bewegingen te vermijden. Laat het bijvoorbeeld niet in de kofferbak van je auto liggen om te voorkomen dat het nodeloos inschakelt.

TESTS

Bij de test in ons lab knipperde het lampje gedurende meer dan 10 miljoen trillingen.

AFBEELDINGEN

Knipperlicht voor hardlopen Motion Light zonder batterij
Knipperlicht voor hardlopen Motion Light zonder batterij

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN