Kniebandage voor volwassenen Strong 700 zwart

€2999
DSM : 115627

Ontworpen voor: ondersteuning van het gewricht door druk, spanning, sturing en stabiliteit.

De knie wordt ondersteund door een combinatie van druk, spanning en sturing dankzij zijverstevigingen. De knieschijf blijft stabiel dankzij een ring in silicone.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Gewrichtsondersteuning

De knie wordt ondersteund door een combinatie van druk, spanning en sturing.

Draagcomfort

De Strong 700 kniebandage is vervaardigd in comfortabel tricot.

Zweetafvoer

Het tricot van de Strong 700 knieband bevordert de afvoer van transpiratie.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Stijve zijverstevigingen

De Strong 700 kniebandage is speciaal ontworpen om ruime en pijnlijke bewegingen van het gewricht te sturen en te beperken. De knieband beschikt over metalen zijverstevigingen die de bewegingen van de knie beperken en de gewrichtsstructuur bijstaan, zodat alleen gestuurde en mechanische bewegingen worden uitgevoerd. Dit type kniebandage versterkt het gewricht en helpt bij de recuperatie van letsels. Surf voor meer informatie naar www.aptonia.com.

Verstelbare ondersteuning

De Strong 700 kniebandage heeft elastische banden waarmee de gewenste mate van ondersteuning kan worden ingesteld.

Silicone ring

De Strong 700 kniebandage heeft een silicone ring die de knieschijf stabiliseert.

Comfort en afvoer van transpiratie.

Vervaardigd uit comfortabel tricot dat de afvoer van transpiratie bevordert.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Wassen met de hand op 30°C. Laten drogen aan de lucht. Ver van een warmtebron drogen. Geen detergent gebruiken. Je kan de metalen zijverstevigingen verwijderen om de Strong 700 kniebandage gemakkelijker te wassen.

BEWAARADVIES

Bewaren op een droge en donkere plaats. Plaats de klevende delen op de elastische strook (zo bescherm je het tricot tegen vroegtijdige slijtage).

TESTS

Getest in gebruik door een panel van sporters.

GEBRUIKSAANWIJZING

Enkel gebruiken met de toestemming van een arts.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.3 /5
12 Reviews
12 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
5
4
6
3
1
2
0
1
0
Goede steun bij het lopen
5/5
Wegens knieletsel extra steun nodig bij het lopen. Deze brace geet voldoende steun en houdt de knie recht. Mee tevreden.
Meer
Voor- en nadelen
3/5
Kniebrace zit goed, geeft goede steun, ook tijdens sport. Echter enkel gebruikt tijdens wandelen en bodybuilding (zonder gekke bewegingen) en de brace was snel 'kapot'... de metalen steun scheurde langs één zijde door het stof uit en de scharnieren piepte enorm desondanks de brace nooit in aanraking is gekomen met water. Brace was 'kapot' na een zestigtal draaguren
Meer
super kniebrace
5/5
Mijn arts had me een voorschrift gegeven om bij een bandagist die ah ziekenhuis verbonden was een kniebrace te kopen. Maar mijn maat was er niet te verkrijgen. Nochtans heb ik een normale lichaamsbouw en geen dikke benen ;-). Ik ben toen op aanraden van de bandagist bij Decathlon gaan kijken, en kocht er deze brace met scharnieren (om te sporten zeer belangrijk) Ik droeg hem een hele skivakantie, zit ongelooflijk confortabel en geeft toch voldoende steun, ik draag hem nu verder ook thuis om te sporten en af en toe wanneer ik thuis een pijnlijke knie heb. En ik betaalde maar een vierde van de prijs van de bandagisten-braces. Top !
Meer