Kleine wandelrugzak voor kinderen MH100 5 liter

4,99

Kleur:

Navyblauw / Navyblauw

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Onze ontwikkelaars, zelf fervente wandelaars, ontwierpen deze lichte en kleine rugzak van 5 l voor kinderen, om hun noodzakelijke spullen in mee te nemen.

Deze lichte rugzak met aanpaste riemen voor de allerkleinsten is ideaal voor uitstapjes of voor de kleuterschool. Hij is comfortabel en handig, dankzij de grote centrale opening en de zakken

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

Inhoud 5 l/afmetingen: H: 27 cm / B: 19 cm / D: 15 cm

Lichtgewicht

Weegt slechts 150 g

Draagcomfort

Rug met schuimvulling en S-vormige schouderriemen, aangepast aan kinderen. Borstriem

Meerdere vakken

1 zak met rits 1 netstof zak 1 flessenhouder

Slijtvastheid

Materiaal goed bestand tegen slijtage (grond en rug). 10 jaar garantie

TECHNISCHE INFORMATIE

10 jaar garantie

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Die commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

ONZE VISIE

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

WAAR KOMEN ONZE RUGZAKKEN VANDAAN?

Deze rugzak werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in China en Vietnam.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze rugzakken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

10 jaar

Gewicht

0.15 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Polyurethaan Stof op rug 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Zak 85% Polyamide, 15% Elastaan Voering 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Polyurethaan Schuimgedeelte 100% Hogedichtheidpolyetheen Riem 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Berg de rugzak op een droge plaats op.

GEBRUIKSAANWIJZING

De rugzak is niet waterdicht, bescherm je spullen dus bij regen.

TESTS

In het lab testen we alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Kleine wandelrugzak voor kinderen MH100 5 liter
Kleine wandelrugzak voor kinderen MH100 5 liter
Kleine wandelrugzak voor kinderen MH100 5 liter
Kleine wandelrugzak voor kinderen MH100 5 liter
Kleine wandelrugzak voor kinderen MH100 5 liter

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN