QUECHUA

Kinderslaapzak voor bergwandelen MH100 10°C paars

€19,99
Ref. : 8542716

Gaat je kind voor de eerste keer kamperen? Onze ontwikkelaars gooiden al hun ervaring als ouders in de strijd om deze handige meegroeislaapzak te ontwerpen!

Bied je kind alle comfort met deze aanpasbare slaapzak die ook als dekbed kan gebruikt worden. De zak is ingewerkt zodat je die niet kwijt kan raken, te gebruiken als zak voor de knuffel of zaklamp.

Kleur: Pruimpaars / Leisteengrijs / -

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

anatomisch ontwerp

3 verstelmogelijkheden, geschikt voor kinderen van 115 tot 155 cm.

Eenvoudig transport

Gewicht 755 g / volume 12 l / geïntegreerd zakje

Slaapkwaliteit

Afmetingen: 170 cm x 65 cm. Voor kinderen tot max. 155 cm. Volledige rits.

optimale temperatuur

Comforttemperatuur van 10°C - met wattering.

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg het onderhoudsadvies.

Compatibiliteit

Deze slaapzak kan niet aan een andere worden geritst

Technische informatie

DE PRODUCTONTWIKKELING: ONZE KNOWHOW

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie.
Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en kampeerders.
Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige producten ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Gebruikstemperatuur:

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperatuur zoals getest door een onafhankelijk laboratorium (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11 april 2002.
De comforttemperatuur is de uiterste temperatuur waarbij een persoon die languit in de slaapzak ligt in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald in normale gebruiksomstandigheden).
Kies je slaapzak op basis van die temperatuur!

Je slaapzak wassen

We raden aan je slaapzak te wassen in een wasmachine met een inhoud van minstens 7 kg en goed alle ritsen van je slaapzak te sluiten.

Speciaal voor kinderen:

Kies een slaapzak die goed is aangepast aan de lengte van je kind.
Het is immers zo dat hoe groter het volume lucht is dat opgewarmd moet worden, hoe meer energie het lichaam verbruikt en hoe groter het risico dat het 's nachts afkoelt.

Bovendien gaat heel wat warmte bij een kind verloren via het hoofd. Aarzel dus niet om het tijdens een koude nacht een muts op te zetten.

Toch moet je dit weten over de temperaturen:

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (lichaamsbouw, vermoeidheid …), van de uitrusting (matje dat isoleert van de grond …), van de kleding (naakt, ondergoed …), en van het weer (regen, wind …).Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is!

Waar komen onze kinderslaapzakken vandaan?

Deze slaapzak werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk, en wordt vervolgens geproduceerd en samengesteld door onze leveranciers in China, India en Bangladesh.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze slaapzakken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande producten van goede kwaliteit maken.

Garantie

5

Gewicht

0.712 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Vulling: 100.0% Polyester Voering: 100.0% Polyester Materiaal buitenkant: 100.0% Polyester

VOORRAADADVIES

De slaapzak gaat het makkelijkst in de zak als je hem er gewoon in propt. Na je reis haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek om de vulling intact te houden.

TESTS

Ons team bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc.
Alle producten worden getest in de praktijk, door kampeerders, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Bretagne, Corsica, ... We zoeken zoveel mogelijk kampeerterreinen op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-slaapzakken getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping of bij wildkamperen.
Onze teams en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de slaapzakken op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
Hierdoor kunnen we garant staan voor de kwaliteit van onze slaapzakken.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur 60°C. - Normale behandeling.

Professioneel chemisch gereinigd met tetrachloorethyleen en alle oplosmiddelen die tegenover het F-symbool staan. - Normale behandeling.

Afbeeldingen

Kinderslaapzak voor bergwandelen MH100 10°C paars
Kinderslaapzak voor bergwandelen MH100 10°C paars
Kinderslaapzak voor bergwandelen MH100 10°C paars
Kinderslaapzak voor bergwandelen MH100 10°C paars

Reviews

Vragen & Antwoorden