Keeperhandschoenen voor volwassenen F900 Viralto wit/blauw/geel

49,99
Kleur: Mistgrijs / Walvisblauw
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen deze handschoenen voor keepers die de meeste technieken onder de knie hebben (duiken en de bal pakken).

Op zoek naar keepershandschoenen met veel grip? We ontwikkelden de handschoenen F900 VIRALTO met een palm die bekleed is met GigaGrip-latex, om de bal klemvast te pakken.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Slipvastheid

Optimaal de bal pakken: Gigagrip met 3,5 mm latex + 3 mm schuim.

Levensduur

3,5 mm latex gelijmd op 3 mm schuimlaag.Verstevigd aan de handpalm.

Stabiliteit

Speciaal aanspansysteem, om gemakkelijk en perfect aan te sluiten.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

KIPSTA, leverancier van handschoenen voor profkeepers uit de Franse eerste en tweede klasse en de Premier League.

Kipsta werkt al meerdere jaren samen met doelmannen uit de Franse eerste en tweede klasse om zijn producten te ontwikkelen en goed te keuren. Zo zullen in het seizoen 2021/2022 Jean Louis LECA (RC LENS), Jeremy VACHOUX( US DUNKERQUE), François Joseph SOLOCARRO (AC AJACCIO) en Mehdi JEANNIN (FC SOCHAUX ) de F900-handschoenen dragen op het veld. En ook Thierry MALASPINA (RC LENS) en Christophe LOLLICHON (CHELSEA FC) zijn partners van Kipsta.

Ontwikkeld in Frankrijk, gemaakt in Europa

De nieuwe 900-reeks met keepershandschoenen werd mee ontwikkeld door onze technische partners en door meer dan 150 extra keepers, om de noden te bepalen en de technische oplossingen te valideren.
De industrialisering kwam tot stand dankzij een samenwerking tussen ons eigen ontwikkelingscenter in Rijsel en onze Europese fabriek.
Deze nieuwe handschoenen zijn de vrucht van meer dan een jaar intensief ontwikkelingswerk.

Getest en goedgekeurd in gebruik

Bij elke stap in de ontwikkeling zijn de handschoenen getest, om hun eigenschappen te valideren.
Vervolgens hebben 20 ambassadeurs tijdens een langdurige tests de technische antwoorden op de gebruikersbehoeften gevalideerd.
Die tests zijn gecertificeerd door onze eigen certificatiecel, met testingenieurs die gerenommeerd zijn voor:
Het ontwikkelen van specifieke protocollen en tests voor een welbepaald product.
Die tests hebben te maken met grip, stevigheid en steun.

Ontworpen om eisen in te lossen

Het ontwerp van deze handschoenen kwam tot stand door vele uren te luisteren, te praten en te testen, om zo een handschoen te ontwikkelen op maat van onze topkeepers. We zijn gegaan voor een specifiek model, op basis van de zones waar de bal inslaat op de handschoen. Zo gebruiken we enkel latex op de plekken waar dat nodig is (zo drukken we de prijs). En we hadden ook oog voor de handrug, met een doordacht patroon dat ervoor zorgt dat de handschoen mooi aansluit.

Meer grip

De nieuwe 900-reeks met keepershandschoenen is voorzien van GigaGrip-latex van 3,5 mm dik, dat gecombineerd wordt met een schuimlaag van 3 mm voor een goede balvastheid. We hebben dat latex gekozen omdat het een optimaal compromis biedt tussen antislip en stevigheid, ideaal dus voor tophandschoenen.

Perfecte pasvorm

Speciale naden voor een optimaal contact met de bal. De veelzijdige, ultra slim fit en het mesh verhogen je zelfvertrouwen wanneer je een bal moet pakken.

Een optimaal comfort

Dankzij het X STRAP-concept plaats je de handschoenen perfect. Daardoor word je ze nauwelijks gewaar wanneer je een bal pakt.

Verstevigde handrug

We hebben een tweede latexlaagje voorzien aan het uiteinde van de zone waarmee je ballen wegbokst, zodat je dat comfortabeler kan doen.

Een optimale steun

Dankzij het nieuwe systeem pas je de handschoenen perfect en in één beweging aan. Bovendien kunnen ze niet meer bewegen bij een duik, dankzij het silicone op de contactzones.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 70% Natuurlijk rubber - latex, 20% Katoen, 10% Polyurethaan Handrug 92% Polyester, 8% Elastaan Inzetstuk 55% Polyester, 45% Natuurlijk rubber - latex Elastische strook 64% Polyester, 22.5% Silicone, 13.5% Elastaan Koppelplaat 95% Polyester, 5% Elastaan laag 78% Natuurlijk rubber - latex, 22% Katoen Manchet 80% Polyester, 20% Elastodieen

VOORRAADADVIES

De latex kanten niet tegen elkaar plaatsen.

TESTS

Getest en goedgekeurd door 20 ambassadeurs.

Goedgekeurd door

Ontwikkeld in samenwerking met Jean Louis LECA (RC LENS), Jeremy VACHOUX (US DUNKERQUE), Mehdi JEANNIN (FC SOCHAUX) en FrançoisJoseph SOLOCARRO (AC AJACCIO)

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Keeperhandschoenen voor volwassenen F900 Viralto wit/blauw/geel
Keeperhandschoenen voor volwassenen F900 Viralto wit/blauw/geel
Keeperhandschoenen voor volwassenen F900 Viralto wit/blauw/geel
Keeperhandschoenen voor volwassenen F900 Viralto wit/blauw/geel

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN