Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 tunneltent met 1 slaapcompartiment

129,99

Kleur:

LICHTGRIJS / Licht cyaanblauw

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons team van fervente kampeerders ontwikkelde deze tunneltent voor vier kampeerders die een tent willen met 1 slaapcompartiment en een grote leefruimte.

Ons doel? Je een gemakkelijk op te zetten tent met boogstokken bieden, met een leefruimte waar je kunt staan. Een uitstekende keuze om te kamperen als stel, met het gezin of met vrienden!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Capaciteit

Slaapcompartiment: 240 x 210 cm | Leefruimte met stahoogte: 5 m² met kuipvormig grondzeil

Vlotte montage / demontage

Gemakkelijk opgezet dankzij de kleurlabels op de boogstokken

Warmtereductie

Buitentent boven de leefruimte om condensvorming te beperken

Duisternis

Stof UPF 30: laat daglicht door en filtert een deel van de uv-stralen

Waterdichtheid

Waterkolom (Schmerber): Buitentent > 2000 mm Grondzeil > 2400 mm

Bestand tegen wind

Bestand tegen windkracht 6 - ongeveer 50 km/u | Getest in een windtunnel

Eenvoudig transport

Rechthoekige tentzak | 60 x 24 x 24 cm | 35 liter | 10,2 kg

TECHNISCHE INFORMATIE

Leefruimte en slaapcompartiment

Leefruimte van 5 m² met een bruikbare hoogte van 1,90 m.
Deze tent is voorzien van een kuipvormig grondzeil waarvan je de rand aan de ingang rechtop kan zetten bij regen en van een doorzichtig raam met gordijn.
Het slaapgedeelte van deze tent is geschikt voor maximaal vier luchtbedden van 60 cm breed. Het is ook geschikt voor een stel dat een erg grote slaapruimte wil.

Opzetten en afbreken

Er zijn drie boogstokken die je elk in de bijbehorende tunnel moet schuiven. Er staan kleuren op om je te helpen.

We raden aan om de tent met 2 personen op te zetten.

Zonbescherming

De buitentent biedt een zonbescherming met UPF 30.
Opgelet: blijf voorzichtig, door een open deur kunnen heel wat uv-stralen binnenkomen.

Ventilatie

De geventileerde buitentent boven de leefruimte zorgt voor ventilatie en beperkt condensvorming in de tent. In de voor- en achterzijde van de tent zitten ventilatieluikjes en ook het muggengaas boven de deur en in de achterwand van het slaapcompartiment zorgt voor ventilatie.

Windbestendigheid

We testen al onze tenten in een windtunnel, op een draaiplatform. Doel hiervan is om de tent aan elke kant bloot te stellen aan dezelfde windsterkte.
Goed opgezet en met alle scheerlijnen aangespannen, is deze tent perfect bruikbaar bij windsnelheden tot 6 Beaufort (50 km/u).

Waterdichtheid en afgedichte naden

We testen onze tenten om hun waterdichtheid te controleren. De eerste test gebeurt in het lab: 3 uur onder 200 liter water per uur en per m², het equivalent van een tropische regenbui van 200 mm per uur. De tweede test gebeurt in de praktijk, in echte omstandigheden en door onze teams. Deze tent heeft een buitentent in polyester met een polyurethaan coating van 2000 mm. Verder zijn de naden afgedicht met tape, en dan is er nog het polyethyleen grondzeil van 140 g/m².

REPARATIE

Onze productontwikkelaars kamperen zelf ook en houden veel van de natuur, die ze graag in stand willen houden. En dus besteden ze veel aandacht aan onze producten. Om die reden zijn al onze tenten repareerbaar. Voor onderdelen of om de boogstokken te laten repareren, kan je terecht in het atelier van je Decathlon-winkel of op de website van Decathlon.

Boogstokken en haringen

Boogstokken - Al onze boogstokken zijn van glasvezel en worden onderworpen aan een dubbele kwaliteitscontrole. Hierdoor kunnen we een bijzonder hoge breukbestendigheid garanderen.
Haringen - Al onze haringen zijn van staal en hebben een diameter van 6 mm.

ONDERHOUDSADVIES

Onze kampeertenten werden ontwikkeld voor tijdelijk outdoor gebruik (4 weken per jaar), voor je verblijf op de camping of om te kamperen in de natuur. Wekenlange ononderbroken blootstelling aan uv-stralen kan het textiel aantasten. Deze producten vallen niet onder de categorie "tuinmeubilair" en zijn niet geschikt om permanent buiten te blijven staan. Om ervoor te zorgen dat je tent zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om ze op te bergen als je ze niet gebruikt.

Garantie

3 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Zadelboog 100% Glasvezel Binnenkamer 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Vloerbedekking 100% Hogedichtheidpolyetheen Achtertas 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden je aan om je tent buiten te laten drogen, ook de onderkant ervan. Daarna kan je ze opbergen zonder dat je bang moet zijn voor onaangename geuren of schimmel.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt om permanent buiten te staan.

TESTS

De laboratoria waar we mee samenwerken en onze eigen labo's dragen bij tot de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-tenten.
Dankzij doorgedreven onderzoek en tests kunnen we het technische karakter ervan garanderen (windbestendigheid, winddichtheid).

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-tenten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping of bij wildkamperen.
Onze teams en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de tenten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
Hierdoor kunnen we garant staan voor de kwaliteit van onze tenten.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 tunneltent met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 tunneltent met 1 slaapcompartiment

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN