Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 koepeltent met 1 slaapcompartiment

129,99
Kleur: LICHTGRIJS / Licht cyaanblauw
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Ons team van fervente kampeerders ontwikkelde deze koepeltent voor vier kampeerders die een tent willen met 1 slaapcompartiment en een grote leefruimte.

Ons doel? Je een gemakkelijk op te zetten tent met boogstokken bieden, met een leefruimte waar je kunt staan. Een uitstekende keuze om te kamperen als koppel, met het gezin of met vrienden!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Capaciteit

Slaapcompartiment: 240 x 210 cm | Leefruimte: 5 m² met kuipvormig grondzeil

Vlotte montage / demontage

Gemakkelijk opgezet dankzij de kleurlabels op de boogstokken

Warmtereductie

Buitentent boven de leefruimte om condensvorming te beperken

Duisternis

Stof UPF 30: laat daglicht door en filtert een deel van de uv-stralen

Waterdichtheid

Waterkolom (Schmerber): Buitentent > 2000 mm Grondzeil > 2400 mm

Windbestendig

Bestand tegen windkracht 6 - ongeveer 50 km/u | Getest in een windtunnel

Transportgemak

Rechthoekige tentzak | 60 x 24 x 24 cm | 35 liter | 9,8 kg

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Leefruimte en slaapcompartiment

Leefruimte van 5 m² met bruikbare hoogte van 1,90 m.
Deze tent heeft een kuipvormig grondzeil dat je bij de ingang rechtop kunt zetten als het regent en een transparant en afsluitbaar raam.Het slaapgedeelte van deze tent is geschikt voor maximaal vier luchtbedden van 60 cm breed. Het is ook ideaal voor een koppel dat een erg grote slaapruimte wil.

Opzetten en afbreken

Er zijn drie bogen die je elk in de bijbehorende tunnel moet schuiven. Met kleurencode om je te helpen.
We raden aan om de tent met 2 personen op te zetten.

Zonbescherming

De buitentent biedt een zonbescherming met UPF 30.
Opgelet: blijf voorzichtig, door een open deur kunnen heel wat uv-stralen binnenkomen.

Ventilatie

De geventileerde buitentent boven de leefruimte zorgt voor ventilatie en beperkt condensvorming in de tent. Bovenaan zitten ventilatieluikjes, net zoals voor- en achteraan de tent, en ook het muggengaas boven de deur en achteraan de kamers zorgt voor ventilatie.

Windbestendigheid

We testen al onze tenten in een windtunnel, op een draaiplatform. Doel hiervan is om de tent aan elke kant bloot te stellen aan dezelfde windsterkte.
Goed opgezet en met alle scheerlijnen aangespannen, is deze tent perfect bruikbaar bij windsnelheden tot 6 Beaufort (50 km/u).

Waterdichtheid en afgedichte naden

We testen onze tenten om hun waterdichtheid te controleren. De eerste test gebeurt in het lab: 3 uur onder 200 liter water per uur en per m², het equivalent van een tropische regenbui van 200 mm per uur. De tweede test gebeurt in de praktijk, in echte omstandigheden en door onze teams. Deze tent heeft een buitentent in polyester met een polyurethaan coating van 2000 mm. Verder zijn de naden afgedicht met tape, en dan is er nog het polyethyleen grondzeil van 140 g/m².

REPARATIE

Onze productontwikkelaars kamperen zelf ook en houden veel van de natuur, die ze graag in stand willen houden. En dus besteden ze veel aandacht aan de duurzaamheid van onze producten. Om die reden zijn al onze tenten repareerbaar. Voor onderdelen of om de tentbogen te laten repareren, kan je terecht in het atelier van je Decathlon-winkel of op de website van Decathlon.

Boogstokken en haringen

Tentbogen - Al onze boogstokken zijn van glasvezel en worden onderworpen aan een dubbele kwaliteitscontrole. Hierdoor kunnen we een bijzonder hoge breukbestendigheid garanderen.
Haringen - Al onze haringen zijn van staal en hebben een diameter van 6 mm.

ONDERHOUDSADVIES

Onze kampeertenten werden ontwikkeld voor tijdelijk outdoor gebruik (4 weken per jaar), voor een verblijf op de camping of om te kamperen in de natuur. Wekenlange ononderbroken blootstelling aan uv-stralen kan het tentdoek aantasten. Deze producten vallen niet onder de categorie "tuinmeubilair" en zijn niet geschikt om permanent buiten te blijven staan. Het is dus belangrijk dat je de tent binnen opbergt wanneer je ze niet gebruikt, dan gaat ze zo lang mogelijk mee.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

3 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polyester Haakje 100% Glasvezel Schaal 100% Polyester Riem 100% Polyethyleen Binnenkamer 100% Polyester

VOORRAADADVIES

We raden je aan om je tent buiten te laten drogen, ook de onderkant ervan. Daarna kan je de tent opbergen zonder bang te zijn voor onaangename geuren of schimmel.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt om permanent buiten te staan.

TESTS

De laboratoria waar we mee samenwerken en onze eigen labo's dragen bij tot de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-tenten.
Dankzij doorgedreven onderzoek en tests kunnen we het technische karakter ervan garanderen (windbestendigheid, winddichtheid, duurzaamheid).

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-tenten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping of bij wildkamperen.
Onze teams en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de tenten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
Hierdoor kunnen we garant staan voor de kwaliteit van onze tenten.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 koepeltent met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 koepeltent met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 koepeltent met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 koepeltent met 1 slaapcompartiment

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN