Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B met 1 slaapcompartiment

189,99
Kleur: Donker eendenblauw / Kleigrijs
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze koepeltent voor vier kampeerders die een tent willen met al geplaatste binnentent en een grote leefruimte.

Ons doel? Je een koepeltent bieden die gemakkelijk op te zetten is en met onze Fresh&Black-technologie. De tent is binnenin koeler en donkerder, zo kies je zelf op welk tijdstip je wakker wordt!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Capaciteit

Slaapcompartiment: 240 x 210 cm | Leefruimte: 5 m² | Kuipvormig grondzeil

Vlotte montage / demontage

Eenvoudig op te zetten dankzij de kleurcodes op de bogen | Geplaatste binnentent

Warmtereductie

Fresh-tentdoek: zorgt ervoor dat je tent minder snel opwarmt in de zon

Duisternis

Black-stof: garandeert 99% verduistering in het slaapcompartiment

Waterdichtheid

Labtest tropische regenbui | Onder douche: 200 l water per uur per m²

Windbestendig

Bestand tegen windkracht 6 - ongeveer 50 km/u | Getest in een windtunnel

Transportgemak

Rechthoekige tentzak | 65 x 30 x 25 cm | 48 liter | 10 kg

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Leefruimte en slaapcompartiment

Leefruimte van 5 m² met een hoogte van 1,90 m.
Deze tent is voorzien van:
- een kuipvormig grondzeil, aan de ingangen is de rand rechtop te zetten in geval van regen
- een afsluitbaar transparante raam

Het slaapcompartiment is geschikt voor maximaal vier luchtbedden of slaapmatjes van 60 cm breed. Het is ook ideaal voor een koppel dat een erg grote slaapruimte wil.

Opzetten en afbreken

All-in-one boogstructuur, binnen- en buitentent zijn voorgemonteerd.
Schuif de drie bogen met kleurmarkering in de overeenstemmende tunnels. Span vervolgens de bogen door ze in de zwarte doppen onder aan de buitentent te steken. Zet de twee hoeken aan de achterkant vast met de V-vormige haringen en trek de tent naar voren. Zet tot slot de twee hoeken aan de voorkant vast met haringen.
We raden aan om de tent met 2 personen op te zetten.

Fresh & Black-technologie voor een tent waarin het koeler en donkerder is

Koel en donker om beter te slapen!
Fresh & Black is een gepatenteerde technologie van Decathlon die gebruik maakt van specifieke materialen die de zonnestralen weerkaatsen en het licht buitenhouden.
Zo zorgen we ervoor dat de tent binnenin koeler en donkerder is.
Om optimaal van die technologie te profiteren, moet je niet vergeten je tent 's avonds te ventileren

Zonbescherming

Onze Fresh&Black-technologie is gebaseerd op een stof met zonbeschermingsfactor UPF 50+.
Opgelet: blijf voorzichtig, door een open deur kunnen heel wat uv-stralen binnenkomen.

Ventilatie

De geventileerde buitentent boven de leefruimte zorgt voor ventilatie en beperkt condensvorming in de tent. In de voor- en achterzijde van de tent zitten hoge ventilatie-openingen. Het slaapcompartiment heeft achteraan een muggengaas.

Windbestendigheid

We testen al onze tenten in een windtunnel, op een draaiplatform. Doel hiervan is om de tent aan elke kant bloot te stellen aan dezelfde windsterkte.
Goed opgezet en met alle scheerlijnen aangespannen, is deze tent perfect bruikbaar bij windsnelheden tot 6 Beaufort (50 km/u).

Waterdichtheid

We testen onze tenten om hun waterdichtheid te controleren. De eerste test gebeurt in het lab: 3 uur onder 200 liter water per uur en per m², het equivalent van een tropische regenbui van 200 mm per uur. De tweede test gebeurt in de praktijk, in echte omstandigheden en door onze teams. Deze tent heeft een buitentent in polyester met een polyurethaan coating van 2000 mm. Verder zijn de naden afgedicht met tape, en dan is er nog het polyethyleen grondzeil van 140 g/m².

REPARATIE

Onze productontwikkelaars kamperen zelf ook en houden veel van de natuur, die ze graag in stand willen houden. En dus besteden ze veel aandacht aan de duurzaamheid van onze producten. Om die reden zijn al onze tenten repareerbaar. Voor onderdelen of reparatie van de opblaasbare tentbogen kun je terecht in het atelier van je Decathlon-winkel of op decathlon.nl.

Tentbogen en haringen

Tentbogen - Al onze boogstokken zijn van glasvezel en worden onderworpen aan een dubbele kwaliteitscontrole. Hierdoor kunnen we een bijzonder hoge breukbestendigheid garanderen.
Haringen - Al onze haringen zijn van staal en hebben een diameter van 6 mm.

ONDERHOUDSADVIES

Onze kampeertenten werden ontwikkeld voor tijdelijk outdoor gebruik (4 weken per jaar), voor een verblijf op de camping of om te kamperen in de natuur. Wekenlange ononderbroken blootstelling aan uv-stralen kan het tentdoek aantasten. Deze producten vallen niet onder de categorie "tuinmeubilair" en zijn niet geschikt om permanent buiten te blijven staan. Het is dus belangrijk dat je de tent binnen opbergt wanneer je deze niet gebruikt, dan gaat de tent zo lang mogelijk mee.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze leefomgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

Garantie

3 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polyester Schaal 100% Polyester Haakje 100% Glasvezel Riem 100% Polyethyleen Binnenkamer 100% Polyester

VOORRAADADVIES

We raden je aan om je tent buiten te laten drogen, ook de onderkant ervan. Daarna kan je de tent opbergen zonder bang te zijn voor onaangename geuren of schimmel.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt om permanent buiten te staan.

TESTS

De laboratoria waar we mee samenwerken en onze eigen labs dragen bij aan de innovatie en ontwikkeling van onze Quechua-tenten.
Dankzij uitgebreide onderzoeken en tests kunnen we de technische kwaliteiten ervan garanderen (windbestendigheid, winddichtheid, duurzaamheid).

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-tenten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping of bij wildkamperen.
Onze teams en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de tenten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
Hierdoor kunnen we garant staan voor de kwaliteit van onze tenten.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B met 1 slaapcompartiment
Kampeertent voor 4 personen Arpenaz 4.1 F&B met 1 slaapcompartiment

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN