DOMYOS

Jojo geel

€5,99
€7,99 -25%
Ref. : 8733591

Een jojo voor klein en groot, om eenvoudige trucs te doen.

Deze jojo heeft een kogellager. Als je hem hebt uitgeworpen, kan je hem met een simpele beweging van de pols weer omhoog laten komen. Jong en oud kunnen zich vermaken met dit traditionele speeltje.

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Wendbaarheid

Met kogellagers, zo kan je eenvoudige trucs doen met de jojo.

Technische informatie

Hoe leg je een touwtje om een jojo?

Rol het touw tussen je duim en wijsvinger tot je een lus hebt. Haal de lus rond de jojo om het touw rond de as te leggen. Je kunt de jojo ook van tevoren losschroeven en de lus direct om de as leggen. Om het gemakkelijker te maken kan je een 8 maken met de lus en de twee lussen van de 8 rond de as leggen. Rol het touw vervolgens weer tussen je vingers (in de andere richting) om te voorkomen dat het touw te dik wordt en in de weg gaat zitten

Hoe bepaal je de lengte van het touw van een jojo?

Het is belangrijk dat het touw aangepast is aan je lengte. Leg de jojo voor je op de grond, ter hoogte van je voeten. Rol daarna het touw af, tot aan je navel. Knip eventueel het overtollige eind af, en maak dan met je middelvinger een lus ter hoogte van je navel. Let op dat je het touw niet te kort knipt voordat je de lus maakt. Nu ben je klaar om je met het hele gezin te vermaken met dit traditionele speeltje waar alle kinderen dol op zijn!

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofddeel 95% Acrylonitril Butadieen Styreen, 4% Staal, 1% Siliconen Touw 100% Katoen

Afbeeldingen

Jojo geel
Jojo geel
Jojo geel
Jojo geel
Jojo geel

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook