Joggingbroek voor fitness heren 100 donkergrijs

€11,99

8490192

Deze broek, van 190 g/m² is een basisstuk dat niet mag ontbreken in je kledingkast.

Comfortabele elastische band, een zachte stof en een recht model maken van deze broek de ster van je garderobe om te sporten en voor heel wat meer! Een basisstuk dat je absoluut in je kast moet hebben liggen.

Kleur:

Carbongrijs

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Rekbaar

Door de manier waarop de stof geweven is volgt ze van nature al je bewegingen.

Zachtheid

Comfortabel en heerlijk zacht dankzij de katoenvezels.

Warmte

Het tricot is lekker zacht en ook een beetje warm.

TECHNISCHE INFORMATIE

ZEI JE COMFORT?

Beeld je eens in dat je comfortabele en trendy kleding hebt voor je drukke leven waarin je de balans probeert te bewaren tussen werk, gezin, sport, me-time en alles wat er nog meer bij komt. Droom je daar wel eens van? Wij ook. We beseffen dat wij als kledingontwerpsters die droom werkelijkheid kunnen maken. Zo zag ons nieuwe assortiment het licht! Comfortabele en tegelijk heel trendy kledingstukken die net zo leuk zijn om te dragen als om naar te kijken!

3 GOEDE REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN RECHT MODEL

De joggingbroek? We zijn er dol op. Rechte pijpen? Daar zijn we ook dol op. Je begrijpt dus dat we helemaal weg zijn van deze joggingbroek in recht model! 3 goede redenen om hiervoor te kiezen: met dit model geniet je gegarandeerd veel bewegingsvrijheid. Bovendien bedekken de rechte pijpen je enkels en beweegt de stof mooi met je mee. En tot slot zit dit model supercomfortabel!

Overtuigd?

ALLE DETAILS OVER DEZE BROEK

"Een elastische tailleband is een must om ervoor te zorgen dat een broek goed blijft zitten"; dat klopt. "Ja, maar een elastische tailleband knelt soms"; dat klopt ook, "soms". Daarom hebben we er extra op gelet dat de elastische tailleband van onze joggingbroek heel comfortabel is.
De rekbare stof van de broek garandeert overigens veel bewegingsvrijheid ... En ook en altijd veel comfort!

GEWICHT VAN DE STOF

Het gewicht van de stof bedraagt 190 g/m².

Wat betekent het gramgewicht van mijn jogging?

De vermelding van het aantal gram per vierkante meter, die je terugvindt in de beschrijving van de jogging, geeft een indicatie van de dikte van het kledingstuk. Dat heeft vooral een invloed op hoe het valt en aanvoelt: hoe zwaarder de jogging, hoe rechter hij valt en hoe pluiziger hij aanvoelt. Een hoog gramgewicht betekent echter niet per definitie ook meer warmte. Geruwd tricot (met fleece-effect binnenin) heeft een lagere hoeveelheid gram per vierkante meter, maar is warmer omdat het materiaal lucht vasthoudt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 60% Katoen, 40% Polyethyleentereftalaat (PET)

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Bovendien worden, onder leiding van ons ingenieursteam, tests gedaan met een gebruikerspanel en in echte omstandigheden. Zo kan ik, als productmanager, samen met mijn team technische artikelen bedenken en ontwikkelen die volledig aan de verwachtingen voldoen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden