Jas Hybrid Sprint dames

€5999
DSM : 133066

Ontworpen voor: actieve bergtochten bij temperaturen rond het vriespunt, een jas speciaal voor alpinisten en toerskiërs.

Hybride jas in diverse materialen: wattering / stretch softshell / fleece. Die materialen werden strategisch verdeeld over de jas. Neusbescherming in de kap om te beschermen tegen de wind.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Thermische isolatie (wattering 100 g/m²), aanbevolen gebruikstemperatuur +2°C.

Bewegingsvrijheid

Comfortzones in stretch fleece (onder de armen en in de rug).

Schuurbestendig

Softshell stof op de zones die sterk onderhevig zijn aan slijtage.

Compactheid

Opbergzakje meegeleverd.

Ademend vermogen

Fleece onder de armen voorkomt een verhit gevoel als je heel actief bent.

Compatibiliteit

Kap in 2 materialen kan met helm worden gedragen zonder te volumineus te zijn.

TECHNISCHE INFORMATIE

"Body map"-constructie

De stoffen werden strategisch verdeeld over de jas. Op de borst, rug en bovenarmen is een wattering van 100 g/m² gebruikt voor extra warmte. Op de onderarmen en onderaan werd een softshell stof gebruikt om de zones die in contact komen met de klimgordel of de wand te beschermen. Een dunne en rekbare fleece onder de armen en op de rug staat garant voor veel bewegingsvrijheid en een goede termperatuurregulering.

Kap

De softshell kap in twee materialen heeft ook een neusbescherming die je kunt gebruiken als je het koud hebt of als er te veel wind staat. De kap wordt meestal onder de helm gedragen maar kan er ook over worden gedragen dankzij de erg rekbare softshell stof.

Accessoires

Centrale rits met dubbele trekker zodat je gemakkelijk bij de lus van je klimgordel kunt. Onderaan de jas zit een drukknoop om de jas dicht te doen wanneer de trekker bovenaan zit. Binnenzak met rits

Een score om de milieu-impact van de producten te vergelijken.

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken...) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/

REVIEWS

4.2 /5
13 Reviews
13 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
5
4
6
3
1
2
1
1
0
bon achat
4/5
sympa, ceintré pour les femmes, agréable à porter
Meer
belle veste très sobre et efficace
5/5
La veste idéale pour la mi-saison, pour le ski de printemps ou les randonnées qui recommencent en Avril. Belle coupe, bonne qualité, couleurs passe-partout et puis prix abordable.
Meer
mieux en vrai que sur la photo
5/5
veste légère, je l'ai acheté pour promenade, peut se porter soit en sous veste, soit toute seule, agréable à porter, j'espère elle tiendra dans la durée
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Simond Jas Hybrid Sprint dames