Jachtvest Renfort 500 fluo/bruin

59,99
Kleur: Koffie
Maat: Maattabel

Ontwikkeld voor de jacht in het bos bij droog weer.

Dit vest met fluo-oranje inzetstukken is een high visibility-kledingstuk en PBM (persoonlijk beschermingsmiddel). De snippenjager is steeds goed te zien, in elke soort omgeving.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Zichtbaarheid

Goed zichtbaar vest, erkend als Persoonlijk Beschermingsmiddel.

Bestand tegen wilde vegetatie

Het materiaal en de assemblage verhogen de scheur- en slijtvastheid.

Zakken

8 zakken in totaal (waaronder 1 wildzak en 2 fleshouders).

Flexibiliteit

Ook: 2 houders voor 5 patronen, 2 kogelhouders en 2 clips voor afstandsbediening

Lichtgewicht

Weegt amper 750 g in maat L.

Levensduur

Stevige wildzak gevoerd met gecoat polyester om makkelijker schoon te maken.

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevige kleding: een noodzaak voor wie in het bos jaagt

De jagers, honden en omgeving verschillen van gebied tot gebied, maar alle jagers in het bos hebben één ding gemeen: hun kleding moet bestand zijn tegen dichte doornige struiken en verstrengelde takken waar het vaak heel lastig is om je een weg door te banen.Daarom is dit vest bijzonder goed bestand tegen braamstruiken, doornen en andere ruige planten.

Een jachtvest goedgekeurd als PBM voor meer veiligheid tijdens de jacht

High visibility-kleding voldoet aan de Europese norm die de kenmerken vastlegt van kleding om de aanwezigheid van de drager (in dit geval de jager) visueel kenbaar te maken zodat hij goed zichtbaar is in elke situatie. Dit vest verhoogt dus de veiligheid van de drager, doordat die beter wordt gezien in diverse omgevingen en diverse soorten begroeiing, vooral in dichte bossen. Let op: dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik!

Een functioneel en praktisch kledingstuk met goed toegankelijke zakken

Om te verzekeren dat je goed zichtbaar bent, mag het vest niet worden afgedekt door andere zaken (een rugzak bijvoorbeeld). En dit vest dragen, betekent in geen geval dat je de geldende veiligheidsvoorschriften tijdens de jacht niet moet naleven. In dit vest, met fluo-oranje inzetstukken, kan je heel wat kwijt: twee grote zakken vooraan (voor de hondenlijn of andere grote accessoires) en twee 3-in-1 klepzakken met drukknoop onderaan.

De pluspunten van dit vest

In de 3-in-1 zakken onderaan vind je een ritszak (voor sleutels, documenten of vergunning) en ook een patroonhouder voor 5 patronen (in totaal kan je dus 10 patronen opbergen in dit vest). Onze ontwikkelaars hebben er ook aan gedacht het vest te voorzien van 2 kogelhouders en 2 mogelijkheden om de afstandsbediening van de halsband van je hond vast te maken. Op de rug 2 zakken voor flessen: Zo kan je gemakkelijk drinken of je hond laten drinken tijdens de jacht.

Op de rug een grote wildzak die makkelijk schoon te maken is: we leggen je uit hoe

Een van de bijzonderheden van dit vest voor de jacht in het bos is de pasvorm: het valt iets langer op de rug zodat je onderrug goed bedekt is. Tot slot heeft het ook een grote wildzak voor je buit, die zak is volledig te openen zodat je hem goed kan schoonmaken. De wildzak heeft een rits aan de bovenkant, de zijkanten zijn te openen met drukknopen.

Licht kledingstuk dat veel bewegingsvrijheid biedt

Dit bruine vest met fluo-oranje inzetstukken op de schouders, het sleutelbeen, de rug en onderaan op de voorkant zorgt ervoor dat de jager goed opvalt. Het biedt snippenjagers en andere jagers op klein wild veel bewegingsvrijheid zodat ze ongehinderd kunnen lopen met het geweer in de hand, het geweer schouderen, schieten of door dichte begroeiing lopen. Bovendien is het aangenaam licht, waar wacht je dus nog op?

Gewicht

Maat S: 0,690 kg
Maat M: 0,734 kg
Maat L: 0,756 kg
Maat XL: 0,788 kg
Maat 2XL: 0,850 kg
Maat 3XL: 0,930 kg

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 65% , 35% Katoen Inzetstuk 100% Voering 100% Polyamide Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet worden gebruikt voor de jacht op grofwild.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Jachtvest Renfort 500 fluo/bruin
Jachtvest Renfort 500 fluo/bruin
Jachtvest Renfort 500 fluo/bruin
Jachtvest Renfort 500 fluo/bruin

VIDEO

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN