Jachtvest 900 bruin

€59,99

Ontwikkeld voor de jacht.

In de talrijke zakken van deze optimaal ademende, hybride vest kun je gemakkelijk je accessoires en je patronen kwijt. Geschikt voor elke lichaamsbouw dankzij zijn verstelbare riempjes.

Vragen & Antwoorden
Kleur: Koffie

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Draagcomfort

Draagcomfort

Dankzij de aan te passen riemen en het schuim op rug en schouders.

Bestand tegen wilde vegetatie

Bestand tegen wilde vegetatie

Stof in 100% katoen, zeer slijtvast voor een betere duurzaamheid.

Ventilatie

Ventilatie

Verluchtingskanalen in mesh om de lucht op de rug beter te laten circuleren.

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Eén maat, verstelbaar en dus geschikt voor alle lichaamstypes

zakken

zakken

2 grote zakken vooraan, met 2 binnenzakken met rits en 1 weitas achteraan.

Afparelend vermogen

Afparelend vermogen

Waterafstotende stof, beschermt tegen lichte regen.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Jachtvest met een goed draagcomfort, dankzij zijn specifieke afstelsysteem

Als je een rugzak draagt, gaat het gewicht van de zak niet naar achteren hangen. Waarom? Omdat de draagriemen ter hoogte van de heupen zitten! We hebben daar dus onze inspiratie uit gehaald. Vroeger kwamen onze riemen op de borst, maar het gewicht in de weitas zorgde dan voor een onevenwicht. Onze ontwikkelaars hebben dus een oplossing uitgewerkt, zodat de riemen nu op dezelfde hoogte komen als het gewicht in je lage rug. Zo is alles goed verdeeld en ben je goed ondersteund.

Ventilatiesysteem in de rug om transpiratievocht snel af te voeren

Het mesh op de rug zorgt voor een beter draagcomfort. Bovendien is er een betere luchtcirculatie door een ventilatiesysteem, zodat transpiratievocht optimaal wordt afgevoerd. Ideaal voor een jachtpartij in open veld bij zonnig weer, toch? Zelfs in de herfst kan de zon nog veel warmte geven! Dit vest is dan je ideale compagnon tijdens de jacht op fazanten, konijnen of kwartels. Je hebt het minder warm, je wordt minder snel moe en je bewegingsvrijheid blijft optimaal

Waarom krijg je het minder snel warm als je met dit vest gaat jagen?

Met dit goed geventileerde hybride vest heb je het minder warm dan met een klassiek vest, dankzij zijn gestroomlijnde design op borst en rug. Een optimale verluchting dus. Als je het te warm hebt, dan gaat je bloed sneller stromen, je gaat zweten en je hersenen gebruiken meer energie om je temperatuur op peil te houden. Hierdoor word je sneller moe.

Neem moeiteloos je munitie, water en accessoires mee, in dit volledig afstelbare vest!

Voordat je op jacht vertrekt, raden we je aan om het vest af te stellen aan de taille en op de borst. Dit doe je door middel van de riempjes en de sluitclip op de riem. Zo pas je het optimaal aan je lichaamsbouw aan. Het vest heeft 2 grote stijve zakken vooraan (in elk daarvan kun je een doos patronen kwijt) die je kunt afsluiten met een drukknoop. Achteraan zitten er 2 waterzakken en 1 weitas met een horizontale rits bovenaan, en drukknopen op de zijkanten.

Hoe kunnen onze designers en ontwikkelaars een optimaal draagcomfort garanderen?

Laten we ook vooral de 2 ritszakken aan de binnenkant van de 2 grote cargozakken niet vergeten, voor documenten zoals je rijbewijs, verzekering of jachtvergunning. De voordelen van dit vest? De met schuim gevulde stukken aan de binnenkant en ter hoogte van je geweerriem beschermen je schouders en je rug tegen belasting. De meshstof zorgt bovendien voor een optimale luchtcirculatie dankzij kleine ventilatiekanalen.

Een hybride vest: hoe zijn we erbij gekomen?

Dit project vindt zijn oorsprong in 2018. We vertrokken toen met een brainstorm over het gebruik van vesten door jagers op het terrein. We kwamen uit op 3 kernnoden: transportgemak voor accessoires, lichtheid en draagcomfort. Gedurende verschillende maanden brachten we ideeën aan, ontwikkelden we prototypes en deden we terreintests. Ons ontwikkelingsteam kwam uiteindelijk met dit vest als oplossing, met mogelijkheden om accessoires aan te passen volgens de nood en het gebruik.

Aanvullende informatie

Dit vest wordt gedragen als buitenste laag, boven een eenvoudig T-shirt in de zomer, of boven een winterjas. Zijn stof in 100% katoen is zeer slijtvast en waterafstotend (wat wil zeggen dat het je beschermt tegen lichte regen). Dit innoverende model geeft je ook snel toegang tot je weitas: je kunt ze zelfs groter maken dankzij de 2 drukknopen op de zijkant. Bovendien is ze heel gemakkelijk schoon te maken dankzij de rits. Hoeveel weegt dit vest? Slechts 930 gram! Eén maat.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Basismateriaal: buitenkant 100% Katoen Hoofdvoering 100% Polyester Voering 100% Polyamide Riem 100% Polypropyleen

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Jachtvest 900 bruin
Jachtvest 900 bruin
Jachtvest 900 bruin
Jachtvest 900 bruin

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN