Isoleerfles MH100 (dubbelwandig rvs met vacuüm) 0,75 l brede opening zwart

19,99
Kleur: Carbongrijs
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Wil je je drank een paar uur warm of koud houden? Onze ontwikkelaars hebben deze roestvrijstalen isoleerfles voorzien van een brede opening.

Deze isoleerfles (dubbelwandig rvs met luchtvacuüm) houdt je drank warm of koud. Ze heeft een schroefdop met handvat en een heel brede opening. 0,75 liter.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Isothermisch

Bij start aan 95°: 75°C na 6 uur. Voorzichtig met hete vloeistoffen.

Gebruiksgemak

Schroefdop met geleed hengsel, brede opening. Beker in rvs. 420 g.

Eenvoudig onderhoud

Gemakkelijk te reinigen dankzij de schroefdop. Binnenwand uit rvs.

Stevigheid

Dubbelwandige rvs constructie van 18/8 (304), met vacuüm ertussen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een tip om het isolerende vermogen te verhogen.


Hoe voller de fles, hoe beter de isolerende eigenschappen.Opgelet met hete vloeistoffen, omdat deze drinkfles heel goed isoleert, blijft je drank lang warm!
We gebruiken een technologie bestaande uit een dubbele wand met vacuüm om warmte-uitwisseling door conductie of convectie tegen te gaan. De buitenkant van de binnenste wand is bekleed met een dun laagje koper om warmte-uitstraling tegen te gaan.

Praktisch

Deze fles heeft een brede opening (6 cm) om ze gemakkelijk te kunnen vullen, vooral dan met ijsblokjes. Je kan de dop gemakkelijk openen door hem los te schroeven. Hij heeft ook een geleed handvat om de fles gemakkelijk te dragen en te bewaren. De dop heeft ook een kleine, waterdichte uitsparing om je theezakjes in weg te stoppen als je ze gebruikt hebt bijvoorbeeld, of om bijvoorbeeld voedingssupplementen in te bewaren.

ONDERHOUDSADVIES

De fles mag in de vaatwasser (dop + fles). Opgelet dat je de dichtingsringen van de dop dan niet verliest. Laat drogen met de dop open. Voor een complete reiniging kan je de hele dop met de hand afnemen. Onthoud wel hoe je hem terugplaatst.

Eerste gebruik

3 keer volledig spoelen met helder water voor het eerste gebruik.

Materialen en wetgeving

Onze artikelen en materialen voldoen aan de geldende normen voor contact met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA), zoals de Franse wetgeving voorschrijft. We kozen voor roestvrij staal 18/8 (304) voor deze drinkfles, omdat dit materiaal erkend voedselveilig is, en voor hitte- en schokbestendig propyleen voor de dop.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 0,75 liter
Afmetingen: Ø 7,8 cm x 24,5 cm
Gewicht: 420 gram (beker van 337 gram en dop van 83 gram)

Onze ecologische reflex (1/2):

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. Voor deze fles kozen we voor een heel stevig materiaal (18/8 rvs), dat gemakkelijk te recyclen valt en waarvan de duurzaamheid en voedselveiligheid alom geprezen worden. Bovendien gebruiken we geen lak langs binnen of buiten.
Op dit product krijg je ook 5 jaar garantie, bij normale gebruiksomstandigheden.

Onze ecologische reflex (2/2):

We hebben ook gekozen voor:
- Lasergravering zonder oplosmiddelen.
- Een solventvrije lak (thermolak of powder coating) die voor een grover profiel zorgt, condensvorming beperkt en de greep op de fles verbetert.
- Het maximaal terugschroeven van product- en transportverpakkingen.
- Productie in een fabriek die draait op 100% hernieuwbare energie.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het internationaal ontwikkelingscentrum van Quechua is gevestigd in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in Haute Savoie.
Het is een echte ontmoetingsplaats voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise tot bij jullie te brengen.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Stainless Steel pet 90% Polypropyleen, 5% Silicone, 5% Acrylonitril butadieen styreen

VOORRAADADVIES

Afwassen en goed laten drogen, dan pas opbergen. Bewaren op een schone en droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet in de diepvriezer of magnetron plaatsen.

TESTS

Dit isolerende product is getest op basis van volgend protocol:
De fles wordt gevuld met water op 95°C, gesloten en in een autoclaaf op 20°C geplaatst. 6 uur later is de watertemperatuur 75°C. 64°C na 12 u, 49°C na 24 u.

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen.
Ons team stelt samen met een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) de producten van het begin van hun ontwikkeling tot aan de eerste verkoop op de proef.

ONDERHOUDSADVIES

Wassen voor eerste gebruik.

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN