Inline skates heren Powerslide PHUZION RADON 3x90mm zwart rood

€119,99

Deze inlineskates zijn ontworpen voor mid-level skaters die aan snelheid willen winnen maar hun wendbaarheid en comfort willen behouden.

Have fun: rol binnen in de wereld van de 3 wielen.

Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Pascomfort

Softboot met vaste binnenschoen met verstevigingen in polyuretaan. EVA-zool

Glijkwaliteit

Glijkwaliteit

Powerslide Infinity-wieltjes(90 mm, hardheid 85A)+Wicked ABEC 5-lagers

Stabiliteit

Stabiliteit

Plastic composiet versterkt met glasvezel en driedubbele sluiting

Veelzijdig

Veelzijdig

"HABS"-rem, in de hoogte verstelbaar. Verstelbaar "Trinity"-frame.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is het voordeel van een frame met 3 wielen?

Een frame met 3 wielen geeft een uitstekende rolkwaliteit dankzij de 3 grote wielen én ook een goede wendbaarheid (korte tussenas tussen achterwiel en voorwiel). Op die manier kun je het zwaartepunt verlagen (voor meer stabiliteit) omdat de voorwielen niet meer onder het laagste gedeelte van de kunststof shell (onder de eerste teenkootjes) komen. Met de "Trinity"-montage van Powerslide win je nog enkele kostbare millimeters.

Frame

"Elite Trinity"-frame in gegoten aluminium, met 3 wielen om het zwaartepunt te verlagen en trillingen te verminderen, voor meer stabiliteit en kracht. Lengte tussen de assen: 231mm (9,1"). Enkele assen 8 mm Hex.
Verstelbaar frame links/rechts en vooraan/achteraan.Wiel max. 100 mm

Wielen en lagers

Infinity-wielen van 90 mm 85A met fitnessprofiel en Powerslide WCD ABEC 5-lagers:

Hoe kan ik mijn skates onderhouden/repareren?

Vervang onderdelen of repareer je skeelers met onderdelen die verkrijgbaar zijn in de winkel, op internet of in het atelier van je Decathlon-winkel.Onderdelen die je kunt vervangen: Wielen van max. 100 mm en ABEC 5-lagers of hoger. Remblokjes aan te passen voor de rechter- of linkervoet.

Hoe kan ik de levensduur van mijn skates verlengen?

Wanneer je door water, stof of zand bent gereden, kun je de wielen afhalen en afdrogen en de lagers afdrogen en ontvetten met een droge doek, op die manier zullen je skates langer meegaan.
Bekijk onze tips en handleidingen op ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hoe kan ik de levensduur van de wielen verlengen?

Het is heel gebruikelijk om de wielen van skates af en toe van plaats te wisselen omdat ze niet mooi recht maar schuin afslijten. Hoe komt dat? Omdat je dikwijls je skates schuin naar binnen houdt: bij het afzetten, draaien of vertrekken.
Om het rubber van je skates minder snel te verslijten, wissel je de wieltjes dus best af en toe van plaats (wissel ze per paar).

Wat is het maximale gewicht dat deze Phuzion Radon-skeelers kunnen dragen?

Deze skeelers voor volwassenen voldoen aan norm EN 13843 klasse A (norm rolsportmaterieel voor volwassenen). Deze norm is van toepassing op "Rolsportmaterieel - Inlineskates" bestemd voor mensen met een lichaamsgewicht tussen 20 kg en 100 kg. Die Europese norm legt veiligheidseisen op specificaties op voor de testmethodes, etikettering en informatie die de fabrikant moet verstrekken om bij normaal gebruik het risico op blessures voor derden en voor de gebruiker zelf terug te dringen.

Garantie

2 jaar, behalve op slijtageonderdelen (remblok, wielen en lagers).

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of een vlam.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor inlinehockey of stuntskaten.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN