KALENJI

Horloge met hartslagmeter hardlopen ONrhythm 110 zwart

€19,99
Ref. : 8301690

We ontwikkelden dit horloge voor hardlopers die hun hartslag willen meten om hun inspanningen te doseren.

Doseer je inspanning op een eenvoudige manier met de instelbare hartslagzones.

Kleur: Zwart

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Meting van de parameters

Stopwatch, hartslag in slagen per minuut (BPM)

Coaching

Je kunt een hartslagzone instellen in aantal hartslagen per minuut (BPM).

waterdicht

Horloge: 5 ATM (zwemmen) - Borstband: 1 ATM (opspattend water).

Zichtbaarheid

Leesbaar in volle zon.

Technische informatie

AFMETINGEN

Dikte: 12 mm.
Diameter: 43 mm
Gewicht: 43 g.

Batterij

Horloge: CR2032 meegeleverd - Borstband: CR2032 meegeleverd.

Garantie en klantendienst

Op alle Decathlon-producten krijg je 2 jaar garantie.
Voor vragen kun je altijd terecht op onze supportwebsite support.geonaute.com. Je vindt er allerhande nuttige tips om je product juist te gebruiken: handleidingen, veelgestelde vragen en instructiefilmpjes. En om je optimaal bij te staan, is ons supportteam de klok rond beschikbaar om je persoonlijk van dienst te zijn.

GEBRUIKSBEPERKINGEN

Deze hartslagmeter is bedoeld voor sportief en recreatief gebruik. Dit is geen toestel voor medische opvolging. De door de hartslagmeter versterkte gegevens zijn ter informatie en mogen niet worden gebruikt in het kader van de opvolging van een aandoening.

Het is ook een horloge!

In het gewone leven geeft de ONrhythm 110 het uur en de datum weer. Je kunt ook een alarm (wekker) instellen.

Hoe wordt mijn hartslag gemeten?

Je hartslag wordt gemeten met een borstriem die je rond je bovenlijf draagt. Die riem is voorzien van twee elektroden en een zender.

Als je hart slaat, zendt het een heel zwak elektrisch veld uit. Dat wordt opgevangen door de elektroden en vervolgens door de zender doorgestuurd naar je horloge.

Kan mijn signaal worden verstoord door andere hartslagmeters?

Het ONrhythm 100-horloge communiceert met een zogeheten ongecodeerd signaal met je riem. Dat wil zeggen dat het signaal soms verstoord kan worden door andere hartslagmeters in de omgeving. Als je vaak alleen hardloopt, of met iemand die geen gelijkaardige hartslagmeting gebruikt, dan is er geen probleem! Als je in groep hardloopt, is het handiger om een hartslagmeter met een gecodeerd signaal te kopen, zoals de ONrhythm 500.

Programmeer je doelzone

Door hartslagzones in te stellen train je doeltreffender. Je weet op elk moment of je binnen de vooraf ingestelde hartslagzone aan het trainen bent.
De ONrhythm 110 beschikt over een functie waarmee je hartslagzones kunt instellen in aantal slagen per minuut (BPM).

Waarom hardlopen met een hartslagmeter?

Je hartslag wordt gemeten in bpm (beats per minute of hartslagen per minuut). Hoe heviger de inspanning, hoe sneller je hart klopt en dus hoe hoger je bpm. Na een aantal trainingen ontdek je aan welke hartslag je de hele tijd kunt hardlopen zonder buiten adem te raken. Vervolgens kan je je richten op die frequentie en daardoor regelmatiger en eenvoudiger hardlopen.

Zowel in volle zon als 's nachts leesbaar

We hebben het ONrhythm 110 horloge voorzien van een zogeheten reflectief scherm. Dat wil zeggen dat hij het omgevingslicht reflecteert. Hoe meer zon, hoe leesbaarder je scherm!
's Nachts kan je met een knop de displayverlichting aanzetten.

Garantie

2

Gewicht

0.16 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Exclusief elastiek: 10.0% Elasthaan, 5.0% PCB, 40.0% Acrylonitril Butadieen Styreen, 45.0% Thermoplastisch Polyethyleen Metalen structuur: 5.0% PCB, 40.0% Acrylonitril Butadieen Styreen, 45.0% Thermoplastisch Polyethyleen, 10.0% Roestvrij staal Lens: 100.0% Polymethylmethacrylaat

Reviews

Vragen & Antwoorden