Hoofdstel en teugels voor pony's 100 INITIATION synthetisch materiaal met Franse neusriem bruin

29,99
Kleur: BRUIN
Maat: Maattabel

Aantal:

Onze ontwikkelaars, zelf ruiters, ontwierpen dit hoofdstel om kinderen te helpen bij het leren omdoen ervan: praktisch en ideaal voor beginners!

Ben je op zoek naar een praktisch hoofdstel om je kind te leren paardrijden? Dit hoofdstel is gemakkelijk om te doen en te gebruiken!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Verstelbaar met een clip, teugels met kleuren om de handen correct te houden.

Levensduur

Volledig gemaakt van zeer sterk en makkelijk te onderhouden synthetisch materiaal

Beperkt irritatie

Verstevigd aan de belangrijkste drukzones: kopstuk, neusriem, gespen.

Grip

Handgedeelte van de teugels in rubber in 4 kleuren voor een sneller leerproces.

TECHNISCHE INFORMATIE

Design en ontwikkeling:

Ons volledige assortiment voor beginners is erop gericht om kinderen intuïtief te leren paardrijden. Onze ontwikkelaars wilden een oplossing vinden waarmee kinderen gemakkelijker een hoofdstel kunnen leren omdoen tijdens hun eerste rijlessen. Het hoofdstel 100 maakt deel uit van ons assortiment met intuïtieve producten die speciaal voor kinderen zijn bedacht en ontwikkeld. Het omvat de basisartikelen voor beginners: een hoofdstel en teugels, het kinderzadel 100 en de korte singel voor pony's 100.

Beperking van irritaties:

De zones met de meeste drukpunten zijn voorzien van een zachte schuimlaag voor het comfort van je paard. Deze schuimlaag is aanwezig aan het kopstuk, de frontriem en de neusriem. We hebben de gespen aan de bakstukken beschermd met een afdekking om irritatie te vermijden.

Bijpassende teugels:

Dit hoofdstel wordt verkocht met teugels voor beginners. Het bit is apart verkrijgbaar zodat je het kan kiezen op basis van de behoeften van je paard.

Maten:

Het hoofdstel Initiation is verkrijgbaar in 2 maten: shetland en pony, zodat alle kinderen moeiteloos leren een hoofdstel om te doen ongeacht de grootte van hun pony.

Afstelling:

Alle bevestigingen van het hoofdstel zijn voorzien van gekleurde clips waarmee het omdoen geheel intuïtief verloopt. Het is onze bedoeling om het leerproces voor kinderen gemakkelijker te maken.

Hoe weet je of het hoofdstel goed is afgesteld?

We raden aan om het hoofdstel de eerste keer af te stellen met de hulp van een deskundige of iemand met ervaring zodat je pony geen ongemak ondervindt tijdens de rijles van je kind.

Onderhoudsadvies:

Dit hoofdstel is volledig gemaakt van synthetisch materiaal en kan dus worden gereinigd met water en een borstel of doek. Nooit meer gedoe met het onderhoud van leer! Ideaal voor kinderen!

VEELZIJDIG:

Bij de ontwikkeling van dit hoofdstel hebben onze ontwerpers de mogelijkheid voorzien om de teugels vast te maken aan het bit OF aan de 2 ringen aan de zijkanten van de neusriem. Zo kun je de optie kiezen die het best aansluit bij de behoefte van je kind en de pony!

Gebruikscomfort:

Dankzij het kopstuk in de vorm van een handvat kun je het hoofdstel heel eenvoudig omdoen. De enige gespen die open en dicht moeten, zijn de gekleurde clips.
Voor het zwarte kopstuk: blauw bij blauw, roze bij roze!
Voor het bruine kopstuk: de gele clips!De kleuren op de teugels vormen referentiepunten die je kind helpen om de handen correct te plaatsen en constant contact te houden met de mond van het dier.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 67% Polyurethaan, 20% Polyamide, 13% Polyethyleentereftalaat (PET) Hoofdvoering 60% Polyethyleentereftalaat (PET), 40% Polyurethaan Riem 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Hang bij voorkeur op op een droge, koele plaats.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN